reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Kochana ja tez jestem po leczeniu onkologicznym , 12 lat temu miałam chemię i radioterapię. Sama długo zastanawiałam się czy warto przekazywać geny itd... ale jesteśmy ozdrowieńcami i trzeba isc do przodu i spełniać marzenia :) damy radę i jesteśmy mega silne :) Wszystkie się ułoży :)
Takie Rak’and’roll mamuśki 😊

reklama
Kochana ja tez jestem po leczeniu onkologicznym , 12 lat temu miałam chemię i radioterapię. Sama długo zastanawiałam się czy warto przekazywać geny itd... ale jesteśmy ozdrowieńcami i trzeba isc do przodu i spełniać marzenia :) damy radę i jesteśmy mega silne :) Wszystkie się ułoży :)
Nie ma reguł z genami, Twoje dziecko może być okazem zdrowia i nie mieć żadnych problemów onkologicznych i tego Wam życzę :)

Mamuśki,macie tez takie napadowe kłucie w jajnikach? Nie jakie ból nie do wytrzymania ale jednak dyskomfort jest
Hej, ja mam cały czas, tak jak przed okresem :-) to nie jest ból stały, ale czasem zakłuje niestety i zawsze drżę :) u mnie też zaczęła się faza sennych dni... przy home office pozwalam sobie na leżenie na kanapie z kompem, ale jestem tak bardzo śpiąca, ze szok!! :)

Dziewczyny mam w środę badania krwi na 10:30, muszę być na czczo - martwię się bo jest mi rano tak niedobrze :( nie wiem jak się tam doczłapię... a po samym pobraniu kręci mi się w głowie, a co dopiero ciąża... macie jakieś dobre rady? Jak sobie z tym poradzić?

Dziewczyny mam w środę badania krwi na 10:30, muszę być na czczo - martwię się bo jest mi rano tak niedobrze :( nie wiem jak się tam doczłapię... a po samym pobraniu kręci mi się w głowie, a co dopiero ciąża... macie jakieś dobre rady? Jak sobie z tym poradzić?
Na pewno zjedz coś sensownego na kolację i nie rób tego błędu co ja: zjadłam obiad o 17, potem zasnęłam i zbudziłam się koło 22 a teraz umieram z głodu: badania mam na 8:00 i też muszę być na czczo. Ale po drodze od labo do domu mam cukiernie i już marzę o takim świeżym pączku z marmoladą :)

Ja poszlam w 5+6 tydzień. Pęcherzyk mierzyl 3.4mm. lekarz powiedział z ze ciąża jest wcześniejsza jak zakladalam. Takze to naprawde wszystko jest mozliwe :).
Ja byłam w 5t5d i z usg wyszło że pęcherzyk ma 3.6mm i powiedział lekarz że to wskazuje na 6 tydzień. Więc ja już nie wiem jak oni to liczą...

Jery ja zwariuje z tym oczyszczaniem organizmu 🙄mam brązowe plamienie od wtedy jeszcze ,zreszta lekarz mi mówi że się oczyszczam, dziś o 3 rano poszłam do łazienki i było tego dużo.. Ale powtarzam brąz.. Przeraziłam sie,spac nie mogłam ,cycki przestały boleć,brzuch jakoś zmalał później zasnęłam, teraz się obudziłam i piersi wrażliwe nadal.. Wiem że macica rośnie i wszystko wypycha a ja po tamtym nawet nie krwawilam tylko non stop brązowe coś.. Muszę się ogarnąć bo do wizyty jeszcze tydz 🙄

reklama
O boże, totalnie nie moje klimaty, ja raczej w stronę Castle Party i Wave Gotik Treffen [emoji23] Ciężkie brzmienia zdecydowanie wolę, co niezbyt lubi mój mąż, córka też zupelnie co innego preferuje [emoji23] dlatego w domu muzyki slycham tylko jak mąż w pracy albo na słuchawkach czasami [emoji23]
U mnie to samo 😂😂😂

Do góry