reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Jestem już po badaniu, na razie widać tylko sam pęcherzyk i w dodatku malutki :(
A W którym tygodniu jesteś? Przepraszam jeżeli pisałaś wcześniej, strasznie dużo potrafimy naprodukowac tych postów 🤣

Ja idę w środę i denerwuje się okropnie czy coś już będzie. Szczególnie że czuje jakby wszystkie objawy ustały:/

Dziękuje za nie osądzanie mnie , bo nie raz słyszałam że jestem bezmyślna. Ale nikt mi nie zagwarantuje że jak nie urodzę to przeżyje ani nawet jak urodzę to umrę. Czerniak jest nieprzewidywalny albo się z niego wychodzi albo nie. Teoretycznie po 5 latach uznaje się za zdrowych.....ale są ludzie którzy mają przerzuty po 10 albo 20 latach. Co ma być to będzie. Stres przepracowałam na psychoterapii. Myślę że będzie dobrze. ❤️

Jestem już po badaniu, na razie widać tylko sam pęcherzyk i w dodatku malutki :(
Tez tak miałam, a który masz tydzień?
ja miałam 4+4 był pęcherzyk 2mm, ale powiedziała ze wszystko wyglada prawidłowo i przynajmniej wykluczamy ciąże pozamaciczna :) patrz na pozytywy! :)
W ogóle od wczoraj sobie powtarzam, ze do lekarza się chodzi żeby potwierdzić ze wszystko jest w porządku, a nie żeby sprawdzić czy coś jest nie tak i jakoś mi lepiej :) wiadomo w przypadku plamien nie ma tego komfortu, ale dopóki lekarz nie powie ze coś jest nie tak, muszę sobie przestać wkręcać negatywne scenariusze :)

w ogóle dzisiaj był hit dziewczyny 😁
Płaknęło mi się dziś popołudniu w samochodzie na stacji paliw przy narzeczonym, bo nie umiałam się pozbyć dzisiaj tego posmaku z ust i dłużej już nie umiem z nim żyć i on ma mi jakoś pomóc 😂 uwaga - nie pomogło - płacz to nie jest metoda na pozbycie się go!
przeszedl dopiero wieczorem. A dopiero co się martwiłam wczoraj ze objawy przystosowały

Nie przejmujcie się tymi wredotami z innych wątków 😀.
Z zamkniętym poczekajmy jeszcze trochę, ja tez nie wiem czy zostanę. Za pol h wizyta (boje się :( ).
Głowa do góry już zaraz wszystko się wyjaśni 🙏
Dziękuje za nie osądzanie mnie , bo nie raz słyszałam że jestem bezmyślna. Ale nikt mi nie zagwarantuje że jak nie urodzę to przeżyje ani nawet jak urodzę to umrę. Czerniak jest nieprzewidywalny albo się z niego wychodzi albo nie. Teoretycznie po 5 latach uznaje się za zdrowych.....ale są ludzie którzy mają przerzuty po 10 albo 20 latach. Co ma być to będzie. Stres przepracowałam na psychoterapii. Myślę że będzie dobrze. ❤️
Powodzenia 😚😊 będzie dobrze zobaczysz

a który to tydzień?

A W którym tygodniu jesteś? Przepraszam jeżeli pisałaś wcześniej, strasznie dużo potrafimy naprodukowac tych postów 🤣

Ja idę w środę i denerwuje się okropnie czy coś już będzie. Szczególnie że czuje jakby wszystkie objawy ustały:/

Tez tak miałam, a który masz tydzień?
ja miałam 4+4 był pęcherzyk 2mm, ale powiedziała ze wszystko wyglada prawidłowo i przynajmniej wykluczamy ciąże pozamaciczna :) patrz na pozytywy! :)
W ogóle od wczoraj sobie powtarzam, ze do lekarza się chodzi żeby potwierdzić ze wszystko jest w porządku, a nie żeby sprawdzić czy coś jest nie tak i jakoś mi lepiej :) wiadomo w przypadku plamien nie ma tego komfortu, ale dopóki lekarz nie powie ze coś jest nie tak, muszę sobie przestać wkręcać negatywne scenariusze :)

w ogóle dzisiaj był hit dziewczyny 😁
Płaknęło mi się dziś popołudniu w samochodzie na stacji paliw przy narzeczonym, bo nie umiałam się pozbyć dzisiaj tego posmaku z ust i dłużej już nie umiem z nim żyć i on ma mi jakoś pomóc 😂 uwaga - nie pomogło - płacz to nie jest metoda na pozbycie się go!
przeszedl dopiero wieczorem. A dopiero co się martwiłam wczoraj ze objawy przystosowały
Według om dziś 5t6d. Pani doktor powiedziała, że pęcherzyk mały -taki bardziej na 5 tydzień. Wielkość 8,6 mm.
dzieki dziewczyny ❤️

Według om dziś 5t6d. Pani doktor powiedziała, że pęcherzyk mały -taki bardziej na 5 tydzień. Wielkość 8,6 mm.
dzieki dziewczyny ❤️
spokojnie nie martw się :) to jest jeszcze wczesna ciąża więc ważne, że był pęcherzyk a na kolejnej wizycie na pewno zobaczysz już dzidziusia w pełnej krasie z serduszkiem ❤️

reklama

Nie martw się, ja ostatni dzień przed wizytą jak byłam w pracy miałam tyle rzeczy do ogarnięcia że też w pewnym momencie wystraszyłam się, bo w ogóle nie czułam ciąży. A teraz jestem w domu i są dni że jest OK, a dzisiaj od rana męczą mnie mdłości :)

Do góry