pasazerka12
Fanka BB :)
Dziewczyny które już maja ciąże jakaś za sobą, powiedzcie jak to było z przybieraniem wagi? bo ja się tak boje się dużo przytyje i będę jak chodząca kula śniegowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie słyszałam na głośnoo gratulacje to już kawał człowieka ja w środę powinnam mieć wg aplikacji 7+6 to już może coś podobnego zobaczę. Z tym usłyszeniem serduszka to miałaś na myśli, że słuchaliście tego na głośno czy tylko tak w wersji bez dźwięku na ekranie?
Pytam bo jak byłam na wizycie tej pierwszej to widać było serduszko ale tylko widziałam nic mi lekarz nie puszczał. I ciekawa jestem kiedy to można usłyszeć Chyba dopiero od tego momentu jak to usłyszę uwierzę że naprawdę jestem w ciąży
Nawiasem strasznie się boję tej środowej wizyty. Po tych akcjach z krwawieniem boję się co tam zobaczę
Jak do tej pory nie mogłam się tej środy doczekać tak teraz strasznie nie chcę żeby ona nadchodziła.
Kochana współczuję tych stresów wiem jak to działa na psychikę gdy się widzi świeżą krew. Ale jeśli lekarz dzisiaj stwierdził że jest w maluszkiem wszystko ok to tego pozytywnego myślenia trzeba się trzymać. Oczywiście jeśli to się nasila to w pierwszym możliwym momencie jedź na IP. Ale trzymam kciuki, żeby się to uspokoiła i wizyta nie była potrzebna.
Coraz większe te nasze dzidzie ❤Jestem już po wizycie
Nasze bobo ma już 1,3 cm
Serduszko pije 158
I lekarz mówi,ze wszystko jest oki
Usłyszeć bicie serca dziecka niesamowite przeżycie
Wg usg 7+3
Dostałam skierowano na baranki krwi i następna wizyta za 5 tygodni
Gratuluję udanej wizyty :-)Ja juz po. Termin sie sie zgadza tak jak myslalam. Serduszka jeszcze nie bylo. Niby plamie chociaz nie zaobserwowalam tego ide wlasnie po tabletki oby bylo wszystko ok.[emoji85][emoji175] Kolejna wizyta 23.02Zobacz załącznik 1230813
Trzy ciaze po 25 kg, ostatnia 12 kg a zaraz po ciazy mniej na wadze jak przed....Dziewczyny które już maja ciąże jakaś za sobą, powiedzcie jak to było z przybieraniem wagi? bo ja się tak boje się dużo przytyje i będę jak chodząca kula śniegowa
Przybralam w sumie 14kg. Dopiero w 15 tyg narobiłam po mdlosciach. Najwięcej w 3 trym. Wrocilam ze szpitala -7kgDziewczyny które już maja ciąże jakaś za sobą, powiedzcie jak to było z przybieraniem wagi? bo ja się tak boje się dużo przytyje i będę jak chodząca kula śniegowa
Ja w ciąży z 48 kg zrobiłam 78 kgDziewczyny które już maja ciąże jakaś za sobą, powiedzcie jak to było z przybieraniem wagi? bo ja się tak boje się dużo przytyje i będę jak chodząca kula śniegowa
A który tydz u Ciebie ? [emoji846]może przy badaniu bylo jakies podrażnienie i stąd to plamienie ? Trzymam kciuki żeby było ok[emoji846]Ja juz po. Termin sie sie zgadza tak jak myslalam. Serduszka jeszcze nie bylo. Niby plamie chociaz nie zaobserwowalam tego ide wlasnie po tabletki oby bylo wszystko ok.[emoji85][emoji175] Kolejna wizyta 23.02Zobacz załącznik 1230813
Haha, no i dobrze, żeby nie zwariować do końca Mój pod koniec tak bardziej myślał, że będzie szturchal główkę
Ja też krwawiłam ostatnio (prawdopodobnie z nadżerki ale sami nie wiedzieli czy na pewno no krwiaka nie znaleziono ) i trafiłam na IP, w sobotę znów się powtórzyło i zaraz idę na wizytę co się zadziało znow bo lało się a później brązowe plamieniaPowiedział , że to jest coś w rodzaju krwiaka( Bardzo przekrwione miejsce) Kazał się oszczędzać i nic poza tym. Powiedział też , że ostatnio przychodza do niego prawie same pacjentki z plamieniami więc to chyba serio powszechne zjawisko..