Elodia
Fanka BB :)
Ja w 1 ciąży z 57 kilo do 87 kilo.Ja w ciąży z 48 kg zrobiłam 78 kg [emoji38][emoji1][emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w 1 ciąży z 57 kilo do 87 kilo.Ja w ciąży z 48 kg zrobiłam 78 kg [emoji38][emoji1][emoji1]
Ja teżA.ja cały czas żre.....[emoji1745][emoji2356][emoji24][emoji87]
Wiedza. Chociaż dwulatka ma to gdzieś bo nie kumaDziewczyny a czy wasze dzieci już wiedzą ,że bocian zamiast wylecieć do ciepłych krajów to został
Ja chyba 18 kg. Rodzilam w lipcu, lato gorące w uj. Myślałam, że już nie wyrobię, jedna wielka kulka, opuchnięta, nogi jak słoń :// po porodzie od razu z 12 kg chyba mniej, jak nie lepiej. Później wróciłam do swojej wagi.Dziewczyny które już maja ciąże jakaś za sobą, powiedzcie jak to było z przybieraniem wagi? bo ja się tak boje się dużo przytyje i będę jak chodząca kula śniegowa
Moja 2.5 latka też jeszcze nie bardzo, myślę, że z większym brzuszkiem będzie kumala bardziejWiedza. Chociaż dwulatka ma to gdzieś bo nie kuma
Moja jest strasznie zazdrosnaMoja 2.5 latka też jeszcze nie bardzo, myślę, że z większym brzuszkiem będzie kumala bardziej
Haha czyli też 30 a jak ci poszło z rzuceniem? Mi to zajęło 3 lata za nim doszłam do SB ale i tak zostało 55 i coś czuję że w tej będzie podobnie bo jem jak odkurzacz wszystkoJa w 1 ciąży z 57 kilo do 87 kilo.
To chyba Ty podobnie jak ja będziesz na granicy końca września i początku październikaHejka pierwsza beta 21.01-14,4 23.01-44,6 i dziś 25.01-123 W końcu się uspokoiłam wiec czekam grzecznie teraz do 15.02 na wizytę u gina
Moja 2.5 latka też jeszcze nie bardzo, myślę, że z większym brzuszkiem będzie kumala bardziej [emoji16]