reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
A macie mamuśki jakiś sposób sprawdzony na brzydkie pięty? Zawsze używałam skarpet złuszczających no ale teraz to się boję. Tera jeszcze sezon skarpetkowy ale później nogi w górze u lekarza i co ja zrobię ? 😂

Tak w kwestii prenatalnych, to ja skoncze 12 tydzien na poczatku marca, wiec na prenatalne zapisze sie tak kolo 10-12 marca, wtedy bedzie rowno 13+0

Ja juz po. Termin sie sie zgadza tak jak myslalam. Serduszka jeszcze nie bylo. Niby plamie chociaz nie zaobserwowalam tego ide wlasnie po tabletki oby bylo wszystko ok.[emoji85][emoji175] Kolejna wizyta 23.02
20210125_151615.jpeg

Jeeezu, ale napisałyscie. Ja wczoraj mialam gorszy dzień a dziś w pracy bylam😍oj jak mi fajnie bylo😂😂wszystko pozapominalam co i komu także przepraszam🤗

Jestem już po wizycie
Nasze bobo ma już 1,3 cm
Serduszko pije 158
I lekarz mówi,ze wszystko jest oki 💕
Usłyszeć bicie serca dziecka niesamowite przeżycie 💕💕
Wg usg 7+3😊
Dostałam skierowano na baranki krwi i następna wizyta za 5 tygodni
o gratulacje :) to już kawał człowieka :) ja w środę powinnam mieć wg aplikacji 7+6 to już może coś podobnego zobaczę. Z tym usłyszeniem serduszka to miałaś na myśli, że słuchaliście tego na głośno czy tylko tak w wersji bez dźwięku na ekranie?
Pytam bo jak byłam na wizycie tej pierwszej to widać było serduszko ale tylko widziałam nic mi lekarz nie puszczał. I ciekawa jestem kiedy to można usłyszeć :) Chyba dopiero od tego momentu jak to usłyszę uwierzę że naprawdę jestem w ciąży 😎
Nawiasem strasznie się boję tej środowej wizyty. Po tych akcjach z krwawieniem boję się co tam zobaczę :(
Jak do tej pory nie mogłam się tej środy doczekać tak teraz strasznie nie chcę żeby ona nadchodziła.
Lekarz mi tłumaczył ,że ten krwiak jest umiejscowiony tak , że nie zagraża dziecku..ale wiecie wyobraźnia działa jak się widzi żywa krew na wkładce [emoji853]
Kochana współczuję tych stresów :( wiem jak to działa na psychikę gdy się widzi świeżą krew. Ale jeśli lekarz dzisiaj stwierdził że jest w maluszkiem wszystko ok to tego pozytywnego myślenia trzeba się trzymać. Oczywiście jeśli to się nasila to w pierwszym możliwym momencie jedź na IP. Ale trzymam kciuki, żeby się to uspokoiła i wizyta nie była potrzebna.

reklama
Do góry