reklama
m.am
Fanka BB :)
Pozytywne myślenie to podstawa ale u mnie z tym ciężko ale no trzeba mieć nadzieję, że będzie dobrze [emoji846]spokojnie, ja znowu wróciłam z toalety i brązowe plamienie. Przełożyłam lekarza na jutro, nie mam zamiaru nic czytać bo tylko się nakręce i zestresuję, do jutra wytrzymam będzie dobrze!
PaulinaMalina91
Za chwile orła wywinie w tej poczekalni tyle czekania i tyle stresu
m.am
Trzymam kciuki. Będzie wszystko ok [emoji846][emoji3531]Za chwile orła wywinie w tej poczekalni tyle czekania i tyle stresu
Agnieszka19m
A.ja cały czas żre.....[emoji1745][emoji2356][emoji24][emoji87]
U
użytkownik lu
Gość
Dokladnie,moja tez chce na raczki, to stanowoczo mowie, ze nie i odwracam uwage np książeczkami. Moja w tym roku zapisuje do przedszkola, oby ie od wrzesnia dostalaStaraj się go nie podnosić. Ja tez mam dwulatka na stanie i jestem z nim sama, dobrze, że aktualnie zdrowy to jest w żłobku. Dwulatki już dużo ogarniają dzisiaj Młody nawet sam wskoczył do wózka rano.
Paulynka224
Zaangażowana w BB
My dziś wyniki bety już mamy ładnie rośnie w piątek była 267
Dziś już 1874 jeszcze tylko w środę wyniki i czwartek lekarz
Dziś już 1874 jeszcze tylko w środę wyniki i czwartek lekarz
Marcelina007
Dziewczyny a czy wasze dzieci już wiedzą ,że bocian zamiast wylecieć do ciepłych krajów to został
Agnieszka19m
Moja córka nie. Po dwóch poronieniach jestem ostrożna. Nie chce żeby przeżywała niepotrzebnie, bo wiem że chce mieć rodzenstwoDziewczyny a czy wasze dzieci już wiedzą ,że bocian zamiast wylecieć do ciepłych krajów to został [emoji1768]
reklama