reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej kochane 🙈
Chciałabym do Was dołączyć 🙈
2 kreseczki u Nas pojawiły się 14 stycznia i był to cień cienia :) na drugi dzień 15 pobiegłam na betę i wyszła 15,2🙈
Kolejna 17 stycznia 44,36
21 stycznia 276
Według apki 5t +1d
Wizyta u gina 28 stycznia
W poniedziałek i środę jeszcze betę zrobię dla spokoju .
Jest to dla Nas wielki szok ze względu na to ze staramy się już 2 lata plus jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach a udało się jak sobie odpuściliśmy wszystkie procedury i mieliśmy powoli decydować się na in vitro 🙈 wiec generalnie stwierdziliśmy ze dajemy sobie na razie spokój i czekamy do września a tu taka niespodzianka świąteczna 🙈 i dla Nas mega cud ❤️
Wszystkim dziewczyna życzę zdrowej i szczęśliwej ciąży kochane mieć fasolki rosną zdrowo ❤️ Cieszmy się tym okresem razem ❤️❤️
Gratuluje! To świetne informacje 😍 witaj!

Boże dziewczyny u nas odwrotnie! Ja chce a narzeczony mówi ze, uwaga cytuję „nie będzie dziecka parówka w głowę szturchał” [emoji23][emoji23]
Można mu tłumaczyć co i jak, przekonywać, a on nadal swoje [emoji2368]
Hahah moj tez tak mial w pierwszej ciazy. Zobaczymy jak teraz bedzie [emoji12]ale libido teraz przez zmeczenie wynosi zero wiec nie ubolewam na razie
Hej dziewczyny. Moge dołączyć? 6tc w czwartek pierwsza wizyta u gina, cierpliwa jestem [emoji16]
Pewnie witamy. Troche nas tu jest [emoji3]
Jak się dziś czujecie ? Mnie piersi bolą i pięka jak bym po solarium poparzyla a brzuch wysadzony jak by był 5 miesiąc i już spać mi się chce
U mnie dzisiaj po?dlugim czasie pojawily sie znowu bole brzucha jak na miesiaczke i kregoslup boli przez noszenie mojego szkraba.
U mnie dzisiaj też dzień bardziej łaskawy i mniej mdłości [emoji85] dziewczyny, nie wiem jak u Was, ale mi na te dolegliwości pomaga jedzenie zaraz po przebudzeniu i generalnie spożywanie posiłków bardzo często w ciągu dnia, ale w malutkich ilościach. Mdłości aż tak nie mordują. [emoji6]
Mam mdlosci po przebudzeniu wlasnie wiec pierwsze co to ide jest potem juz mi nic nie dolega [emoji6][emoji123]
Hej kochane [emoji85]
Chciałabym do Was dołączyć [emoji85]
2 kreseczki u Nas pojawiły się 14 stycznia i był to cień cienia :) na drugi dzień 15 pobiegłam na betę i wyszła 15,2[emoji85]
21 stycznia 276
Według apki 5t +1d
Jest to dla Nas wielki szok ze względu na to ze staramy się już 2 lata plus jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach a udało się jak sobie odpuściliśmy wszystkie procedury i mieliśmy powoli decydować się na in vitro [emoji85] wiec generalnie stwierdziliśmy ze dajemy sobie na razie spokój i czekamy do września a tu taka niespodzianka świąteczna [emoji85] i dla Nas mega cud [emoji3590]
Wszystkim dziewczyna życzę zdrowej i szczęśliwej ciąży kochane mieć fasolki rosną zdrowo [emoji3590] Cieszmy się tym okresem razem [emoji3590][emoji3590]
Super gratuluje [emoji175]

Ja dzisiaj bylam pol dnia u rodzicow. Musialam sobie jakos dzien zapelnic bo to czekanie do poniedzialku moze wykonczyyyć [emoji87][emoji85]

Hej kochane 🙈
Chciałabym do Was dołączyć 🙈
2 kreseczki u Nas pojawiły się 14 stycznia i był to cień cienia :) na drugi dzień 15 pobiegłam na betę i wyszła 15,2🙈
21 stycznia 276
Według apki 5t +1d
Jest to dla Nas wielki szok ze względu na to ze staramy się już 2 lata plus jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach a udało się jak sobie odpuściliśmy wszystkie procedury i mieliśmy powoli decydować się na in vitro 🙈 wiec generalnie stwierdziliśmy ze dajemy sobie na razie spokój i czekamy do września a tu taka niespodzianka świąteczna 🙈 i dla Nas mega cud ❤️
Wszystkim dziewczyna życzę zdrowej i szczęśliwej ciąży kochane mieć fasolki rosną zdrowo ❤️ Cieszmy się tym okresem razem ❤️❤️

Świetne informacje, witamy! 💛💛💛

Hejo. Ja wczoraj mialam wychodzne. Oj jak sobie pojadlam😂😂wszystkiego po troszkę. Mnie piersi praktycznie już nie bolą, brzuch pobolewa czasami. Witam nowe koleżanki 🤗.

Mnie czasami pobolewa brzuch, czasami coś tam zabolą piersi (ale od samego początku nie miałam ich bardzo bolesnych - co było swego czasu moją obawą, ale mniemam, że taka moja "natura" przy tej ciąży). Czasami jest mi niedobrze, ale obeszło się bez wymiotów. Senność za to to moje drugie imię :p
Życzę Wam udanej i słonecznej niedzieli :)

reklama
Do góry