reklama
Dalam
Fanka BB :)
Leci 8czasem zdarzy sie taki bonus, że mi lepiejW którym jesteś tygodniu?
Dalam
U nas też taka ciapa, ani na spacer ani nic. Ja już chcę wiosnęDziewczyny u mnie deszcz i paskudna pogoda,nie zapowiada się lepiej,
Tak się zastanawiam,tyle nas tutaj a ani jednej ciąży bliźniaczej na razie
Ciekawe czy czy się trafi którejś z nas?
E
Ewka34
Gość
U nas śnieg padaU nas też taka ciapa, ani na spacer ani nic. Ja już chcę wiosnę
E
Ewka34
Gość
Zaczynam dziś 8 tydz ❤❤❤❤
E
Ewka34
Gość
O 6 obudził mnie głód ,ostatnio dość często się to zdarza nie mogę spać na prawej stronie bo mnie coś ucieka.. Na lewej nie bo biodra mnie bolą.. Na plecach też nie.. Na brzuchu też nie.. Zwariuje
maghegg
Hej dziewczyny ale naprodukowalyscienpostow przez jedną dobę haha.
Ja wczoraj pomagałam przy przeprowadzce teściowej na nosiłam się jak głupia. A potem zasnęłam na kanapie Dodam że ona i cała rodzina mojego C nic nie wiedzą jeszcze
Do tego mam prace w głównej mierze fizyczna. Zastanawiam się jak będzie. Szefu przyliczy raczej niezły szokens.
Ponoć jak organizm przyzwyczajony do wysiłku /treningu nic nie powinno złego się wydarzyć.
Moja instuktorka prowadziła trening body pump do 20tc BTW.
A ja nadal jeżdżę na nartach i nie zamierzam przestawać w tym sezonie.
Ja wczoraj pomagałam przy przeprowadzce teściowej na nosiłam się jak głupia. A potem zasnęłam na kanapie Dodam że ona i cała rodzina mojego C nic nie wiedzą jeszcze
Do tego mam prace w głównej mierze fizyczna. Zastanawiam się jak będzie. Szefu przyliczy raczej niezły szokens.
Ponoć jak organizm przyzwyczajony do wysiłku /treningu nic nie powinno złego się wydarzyć.
Dziewczyny u mnie deszcz i paskudna pogoda,nie zapowiada się lepiej,
Tak się zastanawiam,tyle nas tutaj a ani jednej ciąży bliźniaczej na razie
Ciekawe czy czy się trafi którejś z nas?
Chyba byly tu jakieś bliźniaki [emoji848]
pasazerka12
Ooooo a ja jak się nadzwigam to wieczorem mam spięty brzuch i mnie boliHej dziewczyny ale naprodukowalyscienpostow przez jedną dobę haha.
Fajnie ze piszesz o ćwiczeniach bo ja wcześniej chodziłam na taki dość ciężki trening który teraz myśle nie ma opcji żeby chodzić bo dużo skoków jest i w ogóle lekarz mi powiedział ze trochę za ciężki coś może polecasz na co można chodzić?
reklama