reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Chodziło mi bardziej o to , że czasem inny lekarz może dostrzec coś czego nie widzi poprzedni [emoji846] może np dysponować lepszym sprzętem lub mieć zwyczajnie lepsze oko
Przy tak wysokiej becie to chyba pęcherzyk powinien być już widoczny czy się mylę? Tez uważam ze lepiej skonsultować to z innym lekarzem

reklama
Chodziło mi bardziej o to , że czasem inny lekarz może dostrzec coś czego nie widzi poprzedni [emoji846] może np dysponować lepszym sprzętem lub mieć zwyczajnie lepsze oko
Lekarz mówił że to może być ciąża biochemiczna, ale zbadał mnie na szybko w szpitalu bo zaczęłam plamić, kazał zbadać jeszcze właśnie betę i jest dość duża dlatego się martwię że nic nie było widać, mam nadzieję że ten aparat był po prostu słaby... I jeszcze te plamienia, po luteinie jest trochę lepiej ale jeszcze delikatnie plamie, w poniedziałek mam powtórzyć betę i w środę znów mam u niego wizytę ale w prywatnym gabinecie, wtedy wszystko się wyjaśni, ale to jeszcze tyle czasu i niepewności [emoji25]

Przy tak wysokiej becie to chyba pęcherzyk powinien być już widoczny czy się mylę? Tez uważam ze lepiej skonsultować to z innym lekarzem
Przy becie ok 1000 powinien być pęcherzyk ale już tu jedna z nas chyba miala taka sytuację , że pęcherzyka nie było widać przy wysokiej becie , tyle że nie pamiętam dokładnej wartości.Wszystko skończyło się dobrze więc różnie to może być. Ja bym sprawdzila u innego lekarza

Lekarz mówił że to może być ciąża biochemiczna, ale zbadał mnie na szybko w szpitalu bo zaczęłam plamić, kazał zbadać jeszcze właśnie betę i jest dość duża dlatego się martwię że nic nie było widać, mam nadzieję że ten aparat był po prostu słaby... I jeszcze te plamienia, po luteinie jest trochę lepiej ale jeszcze delikatnie plamie, w poniedziałek mam powtórzyć betę i w środę znów mam u niego wizytę ale w prywatnym gabinecie, wtedy wszystko się wyjaśni, ale to jeszcze tyle czasu i niepewności [emoji25]
No właśnie... najgorsze to czekanie i niepewnośc. Już tu miałyśmy podobna historie( tyle, ze lakarz podejrzewał ciążę pozamaciczna ) i wszystko skończyło się dobrze
Oby u Ciebie też tak było.
Ta beta też pewnie dużo wyjaśni . Jeśli przyrost będzie dobry to jest nadzieja [emoji846]
Trzymam kciuki [emoji8]

Jak się dziś czujecie ? Mnie piersi bolą i pięka jak bym po solarium poparzyla a brzuch wysadzony jak by był 5 miesiąc i już spać mi się chce
Ja mam brzuch wysadzony niby wzdety, niby trochę tłuszczyku, ale jak lekko wciagnelam brzuch to widac i tka bylo odstajacy już tak lekko ciążowy. To możliwe skoro to 3 ciąża? Podobno im więcej ciąż, tym szybciej brzuszek zaczyna rosnąć. A cyce mi się unormowały tzn, rnao po nocy lekko tylko czuję, ale. Zupływem dnia pieką i swędzą nawet jak stanika na sobie nie mam. A tak to standardowo, kłucie i ciągnięcie. I sporo śluzu dzisiaj.

reklama
Jak się dziś czujecie ? Mnie piersi bolą i pięka jak bym po solarium poparzyla a brzuch wysadzony jak by był 5 miesiąc i już spać mi się chce
Ja dziś w miarę. Od rana zero mdłości , za to po południu już mnie dopadły. Oprócz tego senność , senność i jeszcze raz senność [emoji16]

Do góry