U mnie dzisiaj też dzień bardziej łaskawy i mniej mdłości dziewczyny, nie wiem jak u Was, ale mi na te dolegliwości pomaga jedzenie zaraz po przebudzeniu i generalnie spożywanie posiłków bardzo często w ciągu dnia, ale w malutkich ilościach. Mdłości aż tak nie mordują.Ja dziś w miarę. Od rana zero mdłości , za to po południu już mnie dopadły. Oprócz tego senność , senność i jeszcze raz senność [emoji16]
reklama
pasazerka12
Fanka BB :)
A ja w nocy mam mdłości i taki ciężki zoladek jakby a w dzień jest dużo lepiej
MamaIgi92
Zaciekawiona BB
U mnie dziś przede wszystkim mega zmęczenie, leń i ból głowy..U mnie to samo plus gazy,mdlosci i dziąsła
Marcelina007
Miałam przepisane jakoeś dopochwowe ale nie pmiętam nazwy.Co stosowalas na grzybicę ? Pytam bo mam jakieś dziwne te upławy [emoji849]w przyszły m tyg idę do gina to powiem żeby sprawdził co i jak
G
gość 202851
Gość
Wytrzymasz jak się robi badania i oczekuje na wynik to czas leci pisz do nas na bieżąco i dbaj o siebie, odpoczywaj i bądź dobrej myśli do środy już bliskoLekarz mówił że to może być ciąża biochemiczna, ale zbadał mnie na szybko w szpitalu bo zaczęłam plamić, kazał zbadać jeszcze właśnie betę i jest dość duża dlatego się martwię że nic nie było widać, mam nadzieję że ten aparat był po prostu słaby... I jeszcze te plamienia, po luteinie jest trochę lepiej ale jeszcze delikatnie plamie, w poniedziałek mam powtórzyć betę i w środę znów mam u niego wizytę ale w prywatnym gabinecie, wtedy wszystko się wyjaśni, ale to jeszcze tyle czasu i niepewności [emoji25]
Zobacz, jutro niedziela, zleci. Potem w poniedziałek badanie, wynik może jeszcze w pon albo we wtorek. Potem sprawdzisz przyrost. A na drugi dzień już środa
U
użytkownik lu
Gość
U mnie sie ta teoria nie sprawdzila w 3 pierwszych ciazach tylam po 25 kg i mialam duzy brzuch, w czwartej przytylam 12 kg i w 7 mies mialam ledwo widoczny brzuch, jak lekkie wzdęcie ale ogolnie na poczatku jest takie uczucie jakby rozpulchnienia, ten brzuszek jest taki wlasnie wzdety...Ja mam brzuch wysadzony niby wzdety, niby trochę tłuszczyku, ale jak lekko wciagnelam brzuch to widac i tka bylo odstajacy już tak lekko ciążowy. To możliwe skoro to 3 ciąża? Podobno im więcej ciąż, tym szybciej brzuszek zaczyna rosnąć. A cyce mi się unormowały tzn, rnao po nocy lekko tylko czuję, ale. Zupływem dnia pieką i swędzą nawet jak stanika na sobie nie mam. A tak to standardowo, kłucie i ciągnięcie. I sporo śluzu dzisiaj.
Ja ogólnie zastanawiałam się, czy się szczepić czy nie, a teraz w ciąży zdecydowanie nie chcę się szczepić. Czytałam, że ta szczepionka nie jest przebadana na grupie ciężarnych, mimo, że oficjalnie producenci twierdzą, że nie ma wpływu na płód.Dziewczyny co myślicie o szczpieniach na covid w ciąży? Ktoras by się zdecydowała?
A jeśli chodzi o spanie - mi się też poprzestawiał zegar. O 21 już marzę o łóżku, zwykle idę spać o 22 i wstaje o 7. Niby godziny zupełnie normalne, ale zwykle chodziłam spać później, a pobudka o 7 była dla mnie koszmarem. Teraz się budzę sama z siebie, co jest u mnie niespotykane
U
użytkownik lu
Gość
Ta sennosc jest najgorsza,chodze i ziewam...a najmlodsza potrzebuje ciągłej uwagi, do tego nie pozwalam ogladac bajek jeszcze i caly dzien trzeba czyms zajmowac, ani chwili wytchnienia...Ja dziś w miarę. Od rana zero mdłości , za to po południu już mnie dopadły. Oprócz tego senność , senność i jeszcze raz senność [emoji16]
Ewuuu
I super, że ekipa wrześniowych mam powiększa się![emoji123] W fasolkach siła [emoji28][emoji16]
Witamy na pokładzie [emoji16]ale nas tu dużo [emoji846][emoji846]
reklama
Paulynka224
Zaangażowana w BB
Hej kochane
Chciałabym do Was dołączyć
2 kreseczki u Nas pojawiły się 14 stycznia i był to cień cienia na drugi dzień 15 pobiegłam na betę i wyszła 15,2
Kolejna 17 stycznia 44,36
21 stycznia 276
Według apki 5t +1d
Wizyta u gina 28 stycznia
W poniedziałek i środę jeszcze betę zrobię dla spokoju .
Jest to dla Nas wielki szok ze względu na to ze staramy się już 2 lata plus jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach a udało się jak sobie odpuściliśmy wszystkie procedury i mieliśmy powoli decydować się na in vitro wiec generalnie stwierdziliśmy ze dajemy sobie na razie spokój i czekamy do września a tu taka niespodzianka świąteczna i dla Nas mega cud
Wszystkim dziewczyna życzę zdrowej i szczęśliwej ciąży kochane mieć fasolki rosną zdrowo Cieszmy się tym okresem razem
Chciałabym do Was dołączyć
2 kreseczki u Nas pojawiły się 14 stycznia i był to cień cienia na drugi dzień 15 pobiegłam na betę i wyszła 15,2
Kolejna 17 stycznia 44,36
21 stycznia 276
Według apki 5t +1d
Wizyta u gina 28 stycznia
W poniedziałek i środę jeszcze betę zrobię dla spokoju .
Jest to dla Nas wielki szok ze względu na to ze staramy się już 2 lata plus jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach a udało się jak sobie odpuściliśmy wszystkie procedury i mieliśmy powoli decydować się na in vitro wiec generalnie stwierdziliśmy ze dajemy sobie na razie spokój i czekamy do września a tu taka niespodzianka świąteczna i dla Nas mega cud
Wszystkim dziewczyna życzę zdrowej i szczęśliwej ciąży kochane mieć fasolki rosną zdrowo Cieszmy się tym okresem razem