U mnie dokladnie tak samo. Jak samopoczucie? )Wiyaj :-) u mnie dzisiaj się 6 tydzień zaczął, także powolutku do przodu :-)
reklama
Gratuluje! To świetne informacje witaj!Hej kochane
Chciałabym do Was dołączyć
2 kreseczki u Nas pojawiły się 14 stycznia i był to cień cienia na drugi dzień 15 pobiegłam na betę i wyszła 15,2
Kolejna 17 stycznia 44,36
21 stycznia 276
Według apki 5t +1d
Wizyta u gina 28 stycznia
W poniedziałek i środę jeszcze betę zrobię dla spokoju .
Jest to dla Nas wielki szok ze względu na to ze staramy się już 2 lata plus jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach a udało się jak sobie odpuściliśmy wszystkie procedury i mieliśmy powoli decydować się na in vitro wiec generalnie stwierdziliśmy ze dajemy sobie na razie spokój i czekamy do września a tu taka niespodzianka świąteczna i dla Nas mega cud
Wszystkim dziewczyna życzę zdrowej i szczęśliwej ciąży kochane mieć fasolki rosną zdrowo Cieszmy się tym okresem razem
Paulina97
Fanka BB :)
Hahah moj tez tak mial w pierwszej ciazy. Zobaczymy jak teraz bedzie [emoji12]ale libido teraz przez zmeczenie wynosi zero wiec nie ubolewam na razieBoże dziewczyny u nas odwrotnie! Ja chce a narzeczony mówi ze, uwaga cytuję „nie będzie dziecka parówka w głowę szturchał” [emoji23][emoji23]
Można mu tłumaczyć co i jak, przekonywać, a on nadal swoje [emoji2368]
Pewnie witamy. Troche nas tu jest [emoji3]Hej dziewczyny. Moge dołączyć? 6tc w czwartek pierwsza wizyta u gina, cierpliwa jestem [emoji16]
U mnie dzisiaj po?dlugim czasie pojawily sie znowu bole brzucha jak na miesiaczke i kregoslup boli przez noszenie mojego szkraba.Jak się dziś czujecie ? Mnie piersi bolą i pięka jak bym po solarium poparzyla a brzuch wysadzony jak by był 5 miesiąc i już spać mi się chce
Mam mdlosci po przebudzeniu wlasnie wiec pierwsze co to ide jest potem juz mi nic nie dolega [emoji6][emoji123]U mnie dzisiaj też dzień bardziej łaskawy i mniej mdłości [emoji85] dziewczyny, nie wiem jak u Was, ale mi na te dolegliwości pomaga jedzenie zaraz po przebudzeniu i generalnie spożywanie posiłków bardzo często w ciągu dnia, ale w malutkich ilościach. Mdłości aż tak nie mordują. [emoji6]
Super gratuluje [emoji175]Hej kochane [emoji85]
Chciałabym do Was dołączyć [emoji85]
2 kreseczki u Nas pojawiły się 14 stycznia i był to cień cienia na drugi dzień 15 pobiegłam na betę i wyszła 15,2[emoji85]
21 stycznia 276
Według apki 5t +1d
Jest to dla Nas wielki szok ze względu na to ze staramy się już 2 lata plus jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach a udało się jak sobie odpuściliśmy wszystkie procedury i mieliśmy powoli decydować się na in vitro [emoji85] wiec generalnie stwierdziliśmy ze dajemy sobie na razie spokój i czekamy do września a tu taka niespodzianka świąteczna [emoji85] i dla Nas mega cud [emoji3590]
Wszystkim dziewczyna życzę zdrowej i szczęśliwej ciąży kochane mieć fasolki rosną zdrowo [emoji3590] Cieszmy się tym okresem razem [emoji3590][emoji3590]
helloitsmeanna
Hej kochane
Chciałabym do Was dołączyć
2 kreseczki u Nas pojawiły się 14 stycznia i był to cień cienia na drugi dzień 15 pobiegłam na betę i wyszła 15,2
21 stycznia 276
Według apki 5t +1d
Jest to dla Nas wielki szok ze względu na to ze staramy się już 2 lata plus jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach a udało się jak sobie odpuściliśmy wszystkie procedury i mieliśmy powoli decydować się na in vitro wiec generalnie stwierdziliśmy ze dajemy sobie na razie spokój i czekamy do września a tu taka niespodzianka świąteczna i dla Nas mega cud
Wszystkim dziewczyna życzę zdrowej i szczęśliwej ciąży kochane mieć fasolki rosną zdrowo Cieszmy się tym okresem razem
Świetne informacje, witamy!
Elodia
Znośne. Cyce w miare upływu dnia bolą mocniej, mdlosci mialam tylko po kawie także odstawiłam żeby nie kusić rozmowami z kibelkiem [emoji1787] no i ciagle cos tam kluje czy się rozciąga także chyba ok :-)U mnie dokladnie tak samo. Jak samopoczucie? )
Mango94
W którym jesteś tygodniu?Hejo. Ja wczoraj mialam wychodzne. Oj jak sobie pojadlamwszystkiego po troszkę. Mnie piersi praktycznie już nie bolą, brzuch pobolewa czasami. Witam nowe koleżanki .
Mango94
Mnie czasami pobolewa brzuch, czasami coś tam zabolą piersi (ale od samego początku nie miałam ich bardzo bolesnych - co było swego czasu moją obawą, ale mniemam, że taka moja "natura" przy tej ciąży). Czasami jest mi niedobrze, ale obeszło się bez wymiotów. Senność za to to moje drugie imię
Życzę Wam udanej i słonecznej niedzieli
Życzę Wam udanej i słonecznej niedzieli
reklama
Agnieszka19m
Nie mam siły zwlec się z łóżka i zrobić jajecznicę na śniadanko[emoji2356][emoji1745]