Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Hm wczoraj wchodziłam po schodach i bylo ok, dziś weszłam po tych samych schodach i miałam zadyszkę... Też tak macie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo appka liczyła mi od poprzedniej miesiączki - 6.12 była ostatnia, owulacja była 12.12 i złoty strzał, więc wg tego zgadzało się idealnie, 20.01 było równiutko 5tc3d więc matematyka się zgadzała, gorzej z liczeniem od okresu
Ja mam czasem zadyszke jak mówięHm wczoraj wchodziłam po schodach i bylo ok, dziś weszłam po tych samych schodach i miałam zadyszkę... Też tak macie?
Mój rodzinny wypisał mi na nfz mocz morfo TSH glukozę i kileJa z moją listą badań byłam parę dni temu w Diagnostyce i wygląda to tak:
Grupa krwi 33,90 zł
Morfologia 14 zł
Mocz 12 zł
WR 26 zł
Poziom glukozy 10 zł
TSH 31 zł
Od reumatologa mam w wykazie badań ze skierowania zrobić w szpitalu między innymi : Morfologie z rozmazem automatycznym. Zastanawiam się czy to będzie ta sama morfologia czy będzie się różnić? Bo jeśli tak to dwie morfologie robić, bez sensu [emoji849]
Dziewczyny a lekarz rodzinny wypisałby na parę badań z tej listy Bym nie musiała tyle płacić za to?
Oczywiście ze sie mogla przesunac. Mi w tym cuklu tez sie spoznila i tym sposobem zaszlam [emoji23]. No ale los sam zadecydowal kiedy dobry moment bedzie na drugie.Dziewczyny wczoraj zrobiłam betę i wynik 14,4
Według apki flo to 4+3 tc. Czy wynik nie jest za mały? Owu według flo była miałabyc 6 stycznia ale ze śluzu uważam ze między 7-8 stycznia. Mogła się owu przesunąć? [emoji848] jutro idę powtórzyć będę i trochę się stresuje
Ojoj to poczekaj na 3 trymestr[emoji23]wtedy to ci to pewnie 5 razy wolniej wyjdzie zanim wejdziesz na te schody. Ja tak sie czulam jakbym biegala po wolnym spacerze na plaskim a o schodach nie mowie nawet.Hm wczoraj wchodziłam po schodach i bylo ok, dziś weszłam po tych samych schodach i miałam zadyszkę... Też tak macie?
Mi też dziś pokazuje 5+6 i też om 12 grudnia , dobrze że nie poszłam jeszcze do lekarza , może w środę będzieHej. I ja jestem po wizycie. Dziś apka pokazywała 5.6 tydzień ( mam ustawione ze ostatnia @była na 13.12 ale teraz zajrzałam do kalendarza, ze była jednak 12.12). Lekarz powiedział, ze według niego ciąża jest młodsza bo wychodzi 5.2 tydzień. Powiedział, ze jest pecherzyk z ciałkiem zoltym o prawidłowym kształcie. Powiedział, że na sile nie będzie dopatrywał się serduszka czy zarodka bo to by świadczyło, że ma zwidy .. Zapytał czy wytrzymam dwa tygodnie. Powiedziałam, ze nie ma szans. Kazał mi przyjść 01.02. powiedział, że już powinien być człowiek. . Myślałam, ze mam piekny progesteron ale z tą jednostką z labo okazalo się,ze jest przy dolnej granicy.. mam w pon zbadac i jak cos to mam wziąć dupaka.. niby jestem spokojna ale wiecie jak jest.
Czyli sie zgadza z tym jak mi wylicza, om 10 grudnia i dzis mam 6+0Mi też dziś pokazuje 5+6 i też om 12 grudnia , dobrze że nie poszłam jeszcze do lekarza , może w środę będzie