G
gość 202851
Gość
I jeszcze toTo ja już jestem glupia..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jeszcze toTo ja już jestem glupia..
To prawda, taki prawdziwy niemowlaczek a jeszcze moj gin ma taki duzy plazmowy tv na scianie i pacjentka wszystko tam widziTo jest na pewno niesamowity widok, nie to co widzieć dzidzię tylko na zdjęciach [emoji7]
Mam to samo, a jak wstane za szybko, to w ogóle masakra...Mnie wieczorem może nie, ale zauwazylam, ze cos na ksztalt ciągnięcia? Napinania? Czuję popoludniem. Tydzien temu czulam to bardzo nisko, teraz trochę wyżej. Więc pewnie ladnie się wszystko rozciąga.
W ogole dzisiaj mialam numer. Wstawałam po południu, i nawet za mocno się nie ruszalam, ale że wszystko tam jest napięte i rozciąga się powoli, to z lewej strony mnie tak moocno zakłuło że aż się zdziwiłam. Z kolei po tym spokój, a teraz kłuje mnie po prawej [emoji28] ech, te uroki ciąży.
Bardzo Ci dziękuję za info! <3Ja
Ja dostalam accu chek instant, i tako pen do insuliny. U nas szkolenie jest z diety. Generalnie 6-8 posiłków i 1800 kcal.
Haha ja szłam na pierwszą wizytę zadowolona bo tu appka pokazywała 7tc a tu 5.3 na wizycie tez czekam na przyszłą środę sprawdzimy czy coś już będzie więcej widaćHej. I ja jestem po wizycie. Dziś apka pokazywała 5.6 tydzień ( mam ustawione ze ostatnia @była na 13.12 ale teraz zajrzałam do kalendarza, ze była jednak 12.12). Lekarz powiedział, ze według niego ciąża jest młodsza bo wychodzi 5.2 tydzień. Powiedział, ze jest pecherzyk z ciałkiem zoltym o prawidłowym kształcie. Powiedział, że na sile nie będzie dopatrywał się serduszka czy zarodka bo to by świadczyło, że ma zwidy .. Zapytał czy wytrzymam dwa tygodnie. Powiedziałam, ze nie ma szans. Kazał mi przyjść 01.02. powiedział, że już powinien być człowiek. . Myślałam, ze mam piekny progesteron ale z tą jednostką z labo okazalo się,ze jest przy dolnej granicy.. mam w pon zbadac i jak cos to mam wziąć dupaka.. niby jestem spokojna ale wiecie jak jest.
Też tak mam człowiek po takich przebojach aż ma strachMnie wieczorem może nie, ale zauwazylam, ze cos na ksztalt ciągnięcia? Napinania? Czuję popoludniem. Tydzien temu czulam to bardzo nisko, teraz trochę wyżej. Więc pewnie ladnie się wszystko rozciąga.
W ogole dzisiaj mialam numer. Wstawałam po południu, i nawet za mocno się nie ruszalam, ale że wszystko tam jest napięte i rozciąga się powoli, to z lewej strony mnie tak moocno zakłuło że aż się zdziwiłam. Z kolei po tym spokój, a teraz kłuje mnie po prawej [emoji28] ech, te uroki ciąży.
Ja sprawdziłam dlatego, że moja koleżanka też poszła za szybko do gina i w związku z tym że u niej była baaaaardzo wczesna ciąża dał jej dupka w razie czego i chyba też miała zalecenie żeby sprawdzić, a jak będzie niski to wziąć tabletkę. A że miałam duży odstęp czasu od bety do wizyty to postanowiłam sprawdzić "w między czasie". Na mojej wizycie nie było pytań o to badanieHaha ja szłam na pierwszą wizytę zadowolona bo tu appka pokazywała 7tc a tu 5.3 na wizycie tez czekam na przyszłą środę sprawdzimy czy coś już będzie więcej widać
przy jakims badaniu sprawdza się progesteron?
Haha ja szłam na pierwszą wizytę zadowolona bo tu appka pokazywała 7tc a tu 5.3 na wizycie tez czekam na przyszłą środę sprawdzimy czy coś już będzie więcej widać
przy jakims badaniu sprawdza się progesteron?
Ja mam pcos. I jestem na takiej grupie na fb. Tam to dziewczyny mają historię.. i zawsze kazda pisala, ze przy drugiej becie trzeba zrobić progesteron. Moj lekarz to samo mowil. W poniedziałek muszę go powtórzyć. U Ciebie to juz w oge bardzo duzy rozstrzał . Dzis do meza się smialam, ze ma silne plemniki skoro tak dlugo wytrzymaly.