reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Na początku byłam pełna entuzjazmu co do pracy, mówiłam będę pracowała do 3 trymestru, a teraz to mi się zwyczajnie nie chce, czuję, że łapie mnie leń, a wiadomo jak się wejdzie w maraton leniowy to ciężko się z niego wyrwać, też tak macie? :D

reklama
Hej dziewczyny, ja dziś mam mieszane uczucia, wstalam ożywiona, żadnych mdłości, wsunęłam śniadanie i rozmyślam czy jest ok, piersi dalej wrażliwe, nos wyostrzony, ale glowka jednak pracuje, a jak już mi się zachciało kawy dziś gdzie wcześniej nie mogłam nawet o niej myśleć to już wgl siedzę i rozkminiam czy jest dobrze, czy nie dobrze. Szkoda, że to nie jest wszystko prostsze, wgl po co kobietom mdłości w ciazy jakby wgl taki objaw nie istniał to wszystkim byłoby łatwiej :)
Też mam dziś takie dylematy [emoji849]mdłości jakieś mniej intensywne. Do tej pory nie mogłam nawet pić wody , a dziś jakoś mi w miarę normalnie przez gardło przeszla Staram się myśleć pozytywnie ale niestety czasem się nie da.
My to za dużo analizujemy chyba [emoji85][emoji16]

Jery dziewczyny! Zeżarłam tak Zeżarłam kilka kawałków placka na śmietanie i dostałam wodnistego rozwolnienia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale takiego że aż boję się bąka puścić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Haha [emoji16][emoji16] miałam tak ostatnio po wodzie z ogórków. Jeszcze nigdy mnie tak nie złapało [emoji85][emoji85][emoji28]

Na początku byłam pełna entuzjazmu co do pracy, mówiłam będę pracowała do 3 trymestru, a teraz to mi się zwyczajnie nie chce, czuję, że łapie mnie leń, a wiadomo jak się wejdzie w maraton leniowy to ciężko się z niego wyrwać, też tak macie? :D
Mi w pracy trudniej się skupić, myślę że przez podwyższona temperature...

reklama
Dziewczyny jestem po kurde dopiero o 20 wchodziłam do lekarza z duszą na ramieniu. Jest pęcherzyk jest♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ według usg 5tydz według ostatniej mięsiaczki 4tyg i 3 dni . Plamienie mam najprawdopodobniej od szyjki zewnętrzne, był jakiś skurcz ale nie ma tego dużo mam leżeć. Dostałam dodatkowo luteinę dopochwowo. Mam nadzieję że będzie dobrze.

Do góry