reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Poradzcie proszę, kiedy chcecie powiedzieć o ciąży rodzinie i bliskim? Mój luby już by chciał, a ja się jeszcze boję. Jak to u Was?

Super. Pamietam, jak już się z nami żegnałaś, a tu taki cudny zwrot akcji. Takie historie potwierdzają, że wszystko się może zdarzyć na tym etapie ciąży i nic nie można za szybko przesądzać. Gratuluję, zapowiada się silny i waleczny maluszek skoro pokonał te wszystkie przeciwności.
A wg rozmiaru jaki wiek ciąży ci wyszedl? Zgadza sie z terminem z om?
Idealnie mi się pokrywa z terminem om 6 tydz 5 dzien 🙃

Poradzcie proszę, kiedy chcecie powiedzieć o ciąży rodzinie i bliskim? Mój luby już by chciał, a ja się jeszcze boję. Jak to u Was?
Ja powiedziałam mamie na samym początku mimo strachu i przyjaciółce No i mój to samo rodzicom i przyjacielowi a reszta rodziny dowie się po pierwszym trymestrze, ale to kwestia indywidualna moja ciocia jest w 10 tygodniu i wie cała rodzina odkąd była w 8tc wiec myśle że jak uznacie to za słuszne to warto powiedzieć 🤗 ale nic na siłę

reklama
Do góry