Elodia
Fanka BB :)
Będzie dobrze, trzymam kciukiDziś o 13:30 wizyta. Mega się stresuję [emoji55][emoji55]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, trzymam kciukiDziś o 13:30 wizyta. Mega się stresuję [emoji55][emoji55]
Jelsi chodzi o te biale cyz tma kremowe (na wkladce bez koloru) to różnie, raz wiecej raz mniej, zalezy od pory dniaDziewczyny czy macie może upławy?
my na sylwestra powiedzieliśmy żeby zrobić niespodziankęPoradzcie proszę, kiedy chcecie powiedzieć o ciąży rodzinie i bliskim? Mój luby już by chciał, a ja się jeszcze boję. Jak to u Was?
Idealnie mi się pokrywa z terminem om 6 tydz 5 dzienSuper. Pamietam, jak już się z nami żegnałaś, a tu taki cudny zwrot akcji. Takie historie potwierdzają, że wszystko się może zdarzyć na tym etapie ciąży i nic nie można za szybko przesądzać. Gratuluję, zapowiada się silny i waleczny maluszek skoro pokonał te wszystkie przeciwności.
A wg rozmiaru jaki wiek ciąży ci wyszedl? Zgadza sie z terminem z om?
Ja powiedziałam mamie na samym początku mimo strachu i przyjaciółce No i mój to samo rodzicom i przyjacielowi a reszta rodziny dowie się po pierwszym trymestrze, ale to kwestia indywidualna moja ciocia jest w 10 tygodniu i wie cała rodzina odkąd była w 8tc wiec myśle że jak uznacie to za słuszne to warto powiedzieć ale nic na siłęPoradzcie proszę, kiedy chcecie powiedzieć o ciąży rodzinie i bliskim? Mój luby już by chciał, a ja się jeszcze boję. Jak to u Was?
Mam to samo uwielbiam kawę a teraz nie mogę na nią patrzećMnie jakoś odrzuciło od kawy . Rodzice dali nam na święta ekspres i stoi nieużywany. Przed ciążą za to 3 dziennie potrafiłam wydoić [emoji28]
Mały dzielny wojownikIdealnie mi się pokrywa z terminem om 6 tydz 5 dzien
He ja też 3 lub 4 to standard a teraz piłam tylko jedną rano i to do połowy a już dziś herbatka. Nie to że mnie obrzydza czy śmierdzi ale nie dam rady.Mam to samo uwielbiam kawę a teraz nie mogę na nią patrzeć
Hyhy mam tak samo pół kawy to max a z reguły 3-4 byłyHe ja też 3 lub 4 to standard a teraz piłam tylko jedną rano i to do połowy a już dziś herbatka. Nie to że mnie obrzydza czy śmierdzi ale nie dam rady.