reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Czy któraś z was już robiła badania zalecone przez lekarza np. Mocz, morfologia, gr. Krwi toxo, HIV itd...? I może któraś robiła w luxmedzie? Bo zastanawiam się ile ja za to zapłacę jutro 😵 na te podstawowe mam skierowanie... Ale co najdroższe to nie... Wiec się tak zastanawiam. 🤔
A nie opłaca Ci się bardziej zrobić badań w zwykłym punkcie pobrań ? Jeśli nie masz pakietu w luxmedzie, to ceny tam są zazwyczaj z kosmosu

Tzn ze gdzieś w przychodni? Szczerze mówiąc nie orientuje się za bardzo, rodzinnego mam w luxmedzie i tam zawsze wszystko robiłam 😶 i nawet nie wiem gdzie mogłabym się udać żeby to zrobić taniej 😢

Tzn ze gdzieś w przychodni? Szczerze mówiąc nie orientuje się za bardzo, rodzinnego mam w luxmedzie i tam zawsze wszystko robiłam 😶 i nawet nie wiem gdzie mogłabym się udać żeby to zrobić taniej 😢
Jak wejdziesz sobie na stronę Diagnostyki albo Alab, to tam wybierasz sobie punkty pobrań które są blisko Ciebie :) możesz nawek kupić badania przez internet (nie wiem czy wszystkie) I iść tylko do pobrania 😇

Mówił tylko żeby nie pic roibos i czerwonej. Kawy max dwie małe filiżanki. Nie jeść surowego mięsa, ryb, jaj w tym jaj na miękko i produktów z niepasteryzowanego mleka 🙈🙈

W sumie nie drążyłam tematu tych herbat, bo zazwyczaj piję tylko wodę 😁

Zbieram się na wizytę ❤️

Z tymi hebratami idzie zgłupieć, wszędzie informacje inne :D zostaje woda z owocami, bez owoców :D ja piję czerwoną bo się naczytałam na czarną i zieloną, nie ma chyba złotego środka hahah Internet pełny niedomówień
Powodzenia na wizycie <3

Czy któraś z was już robiła badania zalecone przez lekarza np. Mocz, morfologia, gr. Krwi toxo, HIV itd...? I może któraś robiła w luxmedzie? Bo zastanawiam się ile ja za to zapłacę jutro 😵 na te podstawowe mam skierowanie... Ale co najdroższe to nie... Wiec się tak zastanawiam. 🤔
Ja akurat Medicover i wszystkie badania mam bezpłatnie :( sprawdź dokładnie zakres swojej karty!

ja robiłam właśnie dzisiaj, tylko ja wszystko mam w pakiecie i nie pomogę :( ale ceny można sprawdzić na ich stronie www cennik

reklama
Do góry