reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Hej dziewczyny, witam się i ja z Wami. OM 15 grudnia. Pierwszy test wykonany 6.01 i proszę 😊 wizyta u lekarza 21 bądź 28 z wrażenia aż zapomniałam 😊😊😊 będzie to nasze drugie szczęście, pierwsze w marcu skończy już 6 lat 😊 pozdrawiam Cieplutko 😊😊😊

Załączniki

• 50a2760d-b995-4913-8a32-9beddc2109ac.jpg
    50a2760d-b995-4913-8a32-9beddc2109ac.jpg
    99,9 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Dziewczyny mam pytanie do tych które posiadają aplikacje Ciąża + . Jak macie ustawioną zakładke "Pokaż tydzień" ?? Bieżący czy Ukończone ? Nie wiem jak lepiej operować, sprawdzając też kalkulatorami ciąży według OM . :)
Ja wolałabym bieżące, bo jakoś tak mi lepiej brzmi, że jestem w 6 a nie 5 tygodniu skoro 5 całych już skończyłam 3 dni temu. Oczywiście u lekarza mówię precyzyjnie 5+3, bo niektórzy liczą skończone.
@ewela0609 @zajgab @Klaudia025 witajcie 👋

Cześć dziewczyny, u mnie też test pozytywny
5.01 beta- 41,4
8.01 beta 158 więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)
witamy 🙂 który tydzień u Ciebie ? Ja wczoraj robiłam betę i jutro idę powtórzyć . Oczywiście się stresuje 🙈 miałam nie sprawdzać bety w tej ciąży ale oczywiście nie wytrzymałam

Witam was kochane, również dołączam do wrześniowych mam. Dzisiaj miałam pierwsze USG u mnie 5+5,termin porodu w moje urodziny i okazało się, że ciąża bliźniacza. Jestem w mega szoku. Życzę nam wszystkim aby nasze ciąże przebiegały książkowo i bez komplikacji 😊
super wieści 😍to się nazywa niespodzianka 🙂 podwójne gratulacje

Ale miałam ciężka noc. Straszne sny....
A wcześniej miewałaś koszmary? Podobno w ciąży sny mogą być bardziej intensywne i dziwne. Ja mam twardy sen i nigdy nie pamiętam czy coś mi się śniło. Chociaż zauważyłam, że ostatnio co do mnie nie podobne, budzę się wcześniej i czasem bez budzika.

Dziewczyny mam pytanie do tych które posiadają aplikacje Ciąża + . Jak macie ustawioną zakładke "Pokaż tydzień" ?? Bieżący czy Ukończone ? Nie wiem jak lepiej operować, sprawdzając też kalkulatorami ciąży według OM . :)
Ja mam ustawione ukończone tygodnie.

reklama
Do góry