Jejaa, ale niespodzianka! Super, gratulujęWitam was kochane, również dołączam do wrześniowych mam. Dzisiaj miałam pierwsze USG u mnie 5+5,termin porodu w moje urodziny i okazało się, że ciąża bliźniacza. Jestem w mega szoku. Życzę nam wszystkim aby nasze ciąże przebiegały książkowo i bez komplikacji
reklama
U nas tez ciężka noc, bo to moje dziecko się tak rzuca, że nie da się z nim spać [emoji849]
Mamy starszaków-macie jakieś rady jak oduczyć prawie dwulatka spania z nami? Nie wyobrażam sobie z nim spać jak będę miała większy brzuch, a z noworodkiem to już w ogóle...
Mamy starszaków-macie jakieś rady jak oduczyć prawie dwulatka spania z nami? Nie wyobrażam sobie z nim spać jak będę miała większy brzuch, a z noworodkiem to już w ogóle...
Qruszon
Fanka BB :)
W którym tygodniu jesteś ?O, ja też przedszkole, nosiłam się z zamiarem pracy tak do końca maja, ale mam problemy z ciąża więc no zobaczymy jak będzie moja szefowa już wie, robiła plany na ten rok i doszłam do wniosku że im szybciej powiem tym bardziej ułatwię
O myślałam, ze tylko ja na to narzekam. Od kilku dni mam mega płytki sen a sny jak ja jawie. O co chwilę się przebudzam..Ja również dzisiaj miałam mega dziwne sny i po każdym z nich się budziłam...
m.am
Widzę, że mamy podobne problemy. Mój dwulatek co prawda śpi w swoim pokoju ale często mnie woła wiec czasem pół nocy z nim śpię. Podobnie jak Twój maluch wierci się strasznie więc też chętnie skorzystam z ewentualnych radU nas tez ciężka noc, bo to moje dziecko się tak rzuca, że nie da się z nim spać [emoji849]
ol.gol
Ja jestemJest któraś z Wrocławia?
A może jest ktoś z Gdańsk/Trójmiasta?
Elena26
Zaangażowana w BB
Witaj! U mnie 5+3 i też bardzo znikome objawyDzień dobry dziewczyny
Dzisiaj u nas rozpoczyna się 6 tydzień (5+0)
Jak na razie główny objaw to nadal tylko nieco wrażliwsze piersi
reklama
CzarnaMamba21
Teraz będzie ciężko oduczyć dziecko spania bez was
Dlatego najlepiej nie spać z nimi zbyt często od urodzenia. Córka spala najpierw w Tiny love, później w łóżeczku obok nas. Mamy ja za głową i spać chce tycho może raz na 2 tygodnie
Dlatego najlepiej nie spać z nimi zbyt często od urodzenia. Córka spala najpierw w Tiny love, później w łóżeczku obok nas. Mamy ja za głową i spać chce tycho może raz na 2 tygodnie