Hej dziewczyny, witam się i ja z Wami. OM 15 grudnia. Pierwszy test wykonany 6.01 i proszę wizyta u lekarza 21 bądź 28 z wrażenia aż zapomniałam będzie to nasze drugie szczęście, pierwsze w marcu skończy już 6 lat pozdrawiam Cieplutko
reklama
Hej, ja jestem z WrocławiaJest któraś z Wrocławia?
Cześć dziewczyny, u mnie też test pozytywny
5.01 beta- 41,4
8.01 beta 158 więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
5.01 beta- 41,4
An-Dzia
Fanka BB :)
Ja wolałabym bieżące, bo jakoś tak mi lepiej brzmi, że jestem w 6 a nie 5 tygodniu skoro 5 całych już skończyłam 3 dni temu. Oczywiście u lekarza mówię precyzyjnie 5+3, bo niektórzy liczą skończone.Dziewczyny mam pytanie do tych które posiadają aplikacje Ciąża + . Jak macie ustawioną zakładke "Pokaż tydzień" ?? Bieżący czy Ukończone ? Nie wiem jak lepiej operować, sprawdzając też kalkulatorami ciąży według OM .
@ewela0609 @zajgab @Klaudia025 witajcie
m.am
witamy który tydzień u Ciebie ? Ja wczoraj robiłam betę i jutro idę powtórzyć . Oczywiście się stresuje miałam nie sprawdzać bety w tej ciąży ale oczywiście nie wytrzymałamCześć dziewczyny, u mnie też test pozytywny
5.01 beta- 41,4
m.am
super wieści to się nazywa niespodzianka podwójne gratulacjeWitam was kochane, również dołączam do wrześniowych mam. Dzisiaj miałam pierwsze USG u mnie 5+5,termin porodu w moje urodziny i okazało się, że ciąża bliźniacza. Jestem w mega szoku. Życzę nam wszystkim aby nasze ciąże przebiegały książkowo i bez komplikacji
Agnieszka19m
Ale miałam ciężka noc. Straszne sny....
An-Dzia
A wcześniej miewałaś koszmary? Podobno w ciąży sny mogą być bardziej intensywne i dziwne. Ja mam twardy sen i nigdy nie pamiętam czy coś mi się śniło. Chociaż zauważyłam, że ostatnio co do mnie nie podobne, budzę się wcześniej i czasem bez budzika.Ale miałam ciężka noc. Straszne sny....
Aurorah
Ja mam ustawione ukończone tygodnie.Dziewczyny mam pytanie do tych które posiadają aplikacje Ciąża + . Jak macie ustawioną zakładke "Pokaż tydzień" ?? Bieżący czy Ukończone ? Nie wiem jak lepiej operować, sprawdzając też kalkulatorami ciąży według OM .
reklama
Elena26
Zaangażowana w BB
Ja również dzisiaj miałam mega dziwne sny i po każdym z nich się budziłam...Ale miałam ciężka noc. Straszne sny....