Ewelina0103
Zaciekawiona BB
Ja tez nie robie bety. W pon pojde i dowiem sie czy wszystko ok. Ja niestety tez raz poronilam. W maju 2020 roku. To bylo zaraz po zaplodnieniu. Objawilo sie krwawieniem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według moich obliczeń 6 według lekarza parę dni mniejSuper wiadomość który to tydzień?
super! To teraz mało stresu,dużo odpoczynku i fasolka urośnie jak na drożdżachByłam na badaniach.
Serduszko bije.
Fasolka ma 1.7mm
Super, pięknie, takie maleństwo, a już małe serduszko bije... Niesamowite toByłam na badaniach.
Serduszko bije.
Fasolka ma 1.7mm
Przykro mi, że kobiety muszą przez to przechodzić i że Ciebie również to spotkało. Nie wiem co więcej mogłabym powiedzieć, bo domyślam się, że żadne słowa nie ukoją teraz Twojego bólu.Właśnie zaczęła się @....czyli druga utrata dzidziusia z rzędu. Póki co ja się wylogowuje. Nie mam siły. Wan kochane życzę spokojnych ciąż i pięknych zdrowych bobasów. Buziaki