Bardzo mi przykroWłaśnie zaczęła się @....czyli druga utrata dzidziusia z rzędu. Póki co ja się wylogowuje. Nie mam siły. Wan kochane życzę spokojnych ciąż i pięknych zdrowych bobasów. Buziaki
Taak, mam receptę już wystawioną, lecę właśnie do apteki.@patrvcja pewnie, że dupek pomoże, i luteina. To jest właśnie progesteron. Byłaś u lekarza, czy już masz przepisane?
@Gusiek90 wiem co czujesz... strasznie mi przykro... czyli wychodzi, że to kolejna biochemiczna...? Będziesz chciała robić jakieś badania, żeby dowiedzieć się, dlaczego tak się dzieje?
Dzień dobry wszystkim ja dziś w panice... wczoraj wieczorem przestały boleć mnie piersi i jak głupek wariuję, że to już koniec. Ja nie wiem, jak wytrzymam do 19 stycznia do wizyty...
I jeszcze taka ciekawostka... Chyba zaczęły mi się zachcianki na... uwaga uwaga... na czosnek chleb z masłem i czosnkiem na śniadanie, kolację i obiad daje mi rozkosz.
Co do bólu piersi- mam to samo, ale z tym, że w nocy jakby to ująć... mam ognisko na klatce piersiowej Tragedia... Pies jak wskakuje do łóżka i mnie dotknie to mam ochotę go powiesić Teraz się już nauczyłam łapać za piersi jak przychodzi się przytulać.
Z kolei zachcianki... jezu jakbym lody zjadła, pączka, ptasie mleczko...