reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja tez nie robie bety. W pon pojde i dowiem sie czy wszystko ok. Ja niestety tez raz poronilam. W maju 2020 roku. To bylo zaraz po zaplodnieniu. Objawilo sie krwawieniem.

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was miała może progesteron na poziomie 10,7? 😢 Dosłownie przed chwilą przyszły mi wyniki badań, beta z 6268 skoczyła do 9549 więc się nie martwię (po 6tys podobno wolniej rośnie i podwaja się co 96h, a między betami nie mam równych 48h), ale martwi mnie właśnie niski poziom progesteronu... Dupek powinien tutaj pomóc? 😪

Właśnie zaczęła się @....czyli druga utrata dzidziusia z rzędu. Póki co ja się wylogowuje. Nie mam siły. Wan kochane życzę spokojnych ciąż i pięknych zdrowych bobasów. Buziaki
Przykro mi, że kobiety muszą przez to przechodzić i że Ciebie również to spotkało. Nie wiem co więcej mogłabym powiedzieć, bo domyślam się, że żadne słowa nie ukoją teraz Twojego bólu😔.

@patrvcja pewnie, że dupek pomoże, i luteina. To jest właśnie progesteron. Byłaś u lekarza, czy już masz przepisane?

@Gusiek90 wiem co czujesz... strasznie mi przykro... :( czyli wychodzi, że to kolejna biochemiczna...? Będziesz chciała robić jakieś badania, żeby dowiedzieć się, dlaczego tak się dzieje?

Dzień dobry wszystkim :D ja dziś w panice... wczoraj wieczorem przestały boleć mnie piersi i jak głupek wariuję, że to już koniec. Ja nie wiem, jak wytrzymam do 19 stycznia do wizyty...

I jeszcze taka ciekawostka... Chyba zaczęły mi się zachcianki 😂 na... uwaga uwaga... na czosnek 😱 chleb z masłem i czosnkiem na śniadanie, kolację i obiad daje mi rozkosz.

reklama
Do góry