reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Jestem z Nowej Soli :)
Kochane, ja po wizycie. Jest pęcherzyk i ciałko żółte (albo pęcherzyk żółtkowy - nie rozróżniam). Według rozmiaru 5+3. Nie dostałam zdjęcia i jakaś taka rozczarowana jestem tą wizytą. Poczułam się jak element na taśmie w fabryce. Mam nadzieję, że lekarz mial po prostu gorszy dzień bo ogólnie to świetny specjalista. A teraz ciekawostka. Za wizytę zapłaciłam 250 zł i za leki kolejne 250 zł. Do tego mam iść na badania, żeby potwierdzić cukrzycę ciążową i tam zostawię kolejne 200 zł ([emoji33]). Potem glukometr, diabetolog itd. Następna wizyta 19.01 i wtedy jak będzie serduszko to będzie założona karta ciąży. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Jesteście kochane!

Czyli wszystko idzie w dobrym kierunku :)
A jakie badania robiłaś?

reklama
Kochane, ja po wizycie. Jest pęcherzyk i ciałko żółte (albo pęcherzyk żółtkowy - nie rozróżniam). Według rozmiaru 5+3. Nie dostałam zdjęcia i jakaś taka rozczarowana jestem tą wizytą. Poczułam się jak element na taśmie w fabryce. Mam nadzieję, że lekarz mial po prostu gorszy dzień bo ogólnie to świetny specjalista. A teraz ciekawostka. Za wizytę zapłaciłam 250 zł i za leki kolejne 250 zł. Do tego mam iść na badania, żeby potwierdzić cukrzycę ciążową i tam zostawię kolejne 200 zł (😱). Potem glukometr, diabetolog itd. Następna wizyta 19.01 i wtedy jak będzie serduszko to będzie założona karta ciąży. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Jesteście kochane!
Super, że wszystko jest okej i dobrze się rozwija 👍

Jak tam się czujecie dziewczyny?

Ja dziś jestem w 4t+5d i jedyne co to czułam kłucie w lewym jajniku i wydaje mi się że jestem bardziej zmęczona.

Staram się dużo pić, od rana wypiłam jak na razie 1,5 litra wody.

Ja niedawno wróciłam od lekarza, dostałam antybiotyk i skierowanie na covid, także u mnie początek roku troche słaby 😵

Ehhhj przykre. Dla kazdej kobiety w ciąży pierwsza wizyta jest niezapomniana. Może faktycznie gorszy dzień. 19go powinno już być ❤
Kochane, ja po wizycie. Jest pęcherzyk i ciałko żółte (albo pęcherzyk żółtkowy - nie rozróżniam). Według rozmiaru 5+3. Nie dostałam zdjęcia i jakaś taka rozczarowana jestem tą wizytą. Poczułam się jak element na taśmie w fabryce. Mam nadzieję, że lekarz mial po prostu gorszy dzień bo ogólnie to świetny specjalista. A teraz ciekawostka. Za wizytę zapłaciłam 250 zł i za leki kolejne 250 zł. Do tego mam iść na badania, żeby potwierdzić cukrzycę ciążową i tam zostawię kolejne 200 zł (😱). Potem glukometr, diabetolog itd. Następna wizyta 19.01 i wtedy jak będzie serduszko to będzie założona karta ciąży. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Jesteście kochane!

reklama
Do góry