reklama
Dalam
Fanka BB :)
Ooooo to rzut beretem. Ja pracuję w krk w sądzieJa z Krakowa
PaulinaMalina91
Ja z Poznania
AgataM12345
Zaciekawiona BB
Gdzie chciałybyście rodzic w Krakowie? Myslalyscie już o tym?
Gdzie chciałybyście rodzic w Krakowie? Myslalyscie już o tym?
Poprzednio rodziłam na Siemiradzkiego i w sumie było wszystko ok. Ale teraz jeszcze nie wiem, lekarka do której się zapisałam jest z Rydygiera chyba. Myśle, że tak jak ostatnio zdecyduje w połowie ciąży.
Ewelina0103
Zaciekawiona BB
Trzymam kciukibędzie dobrze!!
Ewelina0103
Zaciekawiona BB
Ja jestem z Olsztyna.
WarszawaA skąd jesteście? Ja jestem z Wieliczki
reklama
jjm86
Jestem z Nowej Soli
Kochane, ja po wizycie. Jest pęcherzyk i ciałko żółte (albo pęcherzyk żółtkowy - nie rozróżniam). Według rozmiaru 5+3. Nie dostałam zdjęcia i jakaś taka rozczarowana jestem tą wizytą. Poczułam się jak element na taśmie w fabryce. Mam nadzieję, że lekarz mial po prostu gorszy dzień bo ogólnie to świetny specjalista. A teraz ciekawostka. Za wizytę zapłaciłam 250 zł i za leki kolejne 250 zł. Do tego mam iść na badania, żeby potwierdzić cukrzycę ciążową i tam zostawię kolejne 200 zł (). Potem glukometr, diabetolog itd. Następna wizyta 19.01 i wtedy jak będzie serduszko to będzie założona karta ciąży. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Jesteście kochane!
Kochane, ja po wizycie. Jest pęcherzyk i ciałko żółte (albo pęcherzyk żółtkowy - nie rozróżniam). Według rozmiaru 5+3. Nie dostałam zdjęcia i jakaś taka rozczarowana jestem tą wizytą. Poczułam się jak element na taśmie w fabryce. Mam nadzieję, że lekarz mial po prostu gorszy dzień bo ogólnie to świetny specjalista. A teraz ciekawostka. Za wizytę zapłaciłam 250 zł i za leki kolejne 250 zł. Do tego mam iść na badania, żeby potwierdzić cukrzycę ciążową i tam zostawię kolejne 200 zł (). Potem glukometr, diabetolog itd. Następna wizyta 19.01 i wtedy jak będzie serduszko to będzie założona karta ciąży. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Jesteście kochane!