reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Takie np sa bujane na allegro za 850 zl jakos ;)
20210206_091700.jpg

Hej Wam 😊 u mnie pierwsze ruchy w ciąży z synkiem poczułam około 18tc 🥰 i też to tak pamiętam jakby rybka przepłynęła, takie ...plum 🐠😆 Wczoraj wieczorem chciałam się uszczęśliwić pizzą i najpierw było fajnie, ale w nocy cierpiałam 🤢 No nie było warto, zdecydowanie mdłości i gorsze samopoczucie pojawią się u mnie wieczorem więc nie powinnam sobie pozwalać na takie posiłki. Wyciągnę wnioski i następnym razem zjem pizze na śniadanie 😅
hahah ja dzisiaj wstałam nawet dobrym samopoczuciu, poszłam do kuchni, mąż sobie wymyślił pastę jajeczną i jak się mnie zapytał, czy mamy cebule to na myśl o samym smaku cebuli zaczęłam wymiotować. Myslalam, ze się wykończę 😂

hahah ja dzisiaj wstałam nawet dobrym samopoczuciu, poszłam do kuchni, mąż sobie wymyślił pastę jajeczną i jak się mnie zapytał, czy mamy cebule to na myśl o samym smaku cebuli zaczęłam wymiotować. Myslalam, ze się wykończę 😂
Oj ale bym zjadła 😍 ale nie bardzo bo wędzona makrela nie? Czy cos innego dajecie?

Oo ja już tez o tym myślałam :) Zawsze mówiłam że jak będę miała dziecko to wtedy sobie juz napewno kupie uszaka ;) Widziałam gdzieś na allegro bujane ;)
o tak mi się tez marzył uszak, ale mam fotel wysuwany przy narożniku. W ogóle jak mnie pocięli przy porodzie to przez pierwszy miesiąc karmiłam tylko na leżąco bo nie mogłam na całym tyłku siąść, ale podobno można kupić nawet kółko do pływania i na tym siadać bezbolesnie a ja wcześniej na to nie wpadłam. I tak się z corka przyzwyczailiśmy do karmienia na leżąco, ze chyba miala 2 miesiące jak zaczęłam na powoli na fotelu karmić, bo tez sobie lubiłam tak poleżeć przy niej 😀

Który to fotel podeslesz mi link?

Ten mam, tylko turkusowy i ten kolor jest już niedostępny. Teraz wzięłabym ciemny ;)

reklama
Dziewczyny jeśli któraś z Was poroniła to napiszcie proszę w którym tygodniu. Chce po prostu zobaczyć który tydzień to najczęstszy tydzień poronień :)
7+6 plamienia, 8+3 zabieg, bo samo się nie oczyściło.

A dzisiaj kurka mam 7+0, czyli lekko nerwowy czas się dla mnie zaczyna.

Do góry