11 tydzień i 8-9 (obumarcie)Dziewczyny jeśli któraś z Was poroniła to napiszcie proszę w którym tygodniu. Chce po prostu zobaczyć który tydzień to najczęstszy tydzień poronień
reklama
AgnesSweden
Fanka BB :)
Weź nic nie mów ja mam wizytę w środę, pierwsza.. Nic nie wiem co mam w srodku. A to będzie ten sam dzień ciąży kiedy byłam na USG w poprzedniej ciąży. Zobaczylam serduszko a następnego dnia w nocy poronilam7+6 plamienia, 8+3 zabieg, bo samo się nie oczyściło.
A dzisiaj kurka mam 7+0, czyli lekko nerwowy czas się dla mnie zaczyna.
Elodia
Ja tylko sobie wczoraj myslalam, że slonczy się dobre, do ktorego juz sie przyzwyczailam tzn ewentualne nocne pobudni, pieluchy itp... Ale. Zdrugiej strony to wiecznie trwać nie będzie, czas szybko zapierdziela i zanim się obejryzmy, nasze dzieci już do szkoły pójdą.Dziewczyny chyba dopada mnie jakiś stres związany z pojawieniem się dziecka na świecie, tej nocy nie mogłam zasnąć i myślałam czy dam radę wystawac w nocy,nosić długo maleństwo, czy mi kręgosłup nie wysiądzie wiecie takie przyziemne normalne przemyślenia, boję się chorób wczesnodzieviecych, to minie wiem, ale do teraz tylko się cieszyłam,a teraz taki niepokój,
Marcelina007
Ja miałam bujany przy synu .... sam relaxZastanawiam się nad kupnem wygodnego fotela,takiego w którym mogłabym karmić, i po prostu wyłożyć się z maleństwem i odciążyć kręgosłup
Tylko bardziej się zastanawiam gdzie go postawię
Martynax
czyli nie jestem sama czasem jak czytam mieszanki żywieniowe dziewczyn to aż zazdroszcze, bo ja to bardzo delikatnie. Ostatnio mnie mąż wyciągnął do maka i zamówiłam sobie cheeseburgera jak zwykle i co? Był dla mnie za ostry sos pomidorowy i jeszcze te ogórki nie mogłam tego zjeść:/ a na codzień to uwielbiam takie ostre i wyraziste smakimnie od początku odrzuciło od zapachu i smaku cebuli bleeee fuuujjj
AgnesSweden
A w ogóle zastanawialyscie się nad detektorem tętna? Od którego tygodnia to działa?
PaulinaMalina91
tez się tego bałam na początku,ale po rozmowie z mężem doszliśmy do wniosku ze podzielimy się obowiązkami pół na pół żebym mogła szybko wrócić do pracyJa tylko sobie wczoraj myslalam, że slonczy się dobre, do ktorego juz sie przyzwyczailam tzn ewentualne nocne pobudni, pieluchy itp... Ale. Zdrugiej strony to wiecznie trwać nie będzie, czas szybko zapierdziela i zanim się obejryzmy, nasze dzieci już do szkoły pójdą.
Elodia
Czekam aż mąż przyniesie mleko, o na sniadanko robi owsiankę na mleku z brzoskwiniami z puszki. Pyyyyyycha. N aobiadek robimy leczo. A dzisiaj mam dyspense na wstawanie, no to mąż ogarnął poranne wyjscie z psem żebym mogla sie w miarę wyspać.Hello everyone [emoji16][emoji16][emoji16] . Jak się spało laseczki? Po sniadanku juz?
PaulinaMalina91
ja po Macu ostatnio zgagę miałam s cały dzień mi się marzył taki czisssczyli nie jestem sama czasem jak czytam mieszanki żywieniowe dziewczyn to aż zazdroszcze, bo ja to bardzo delikatnie. Ostatnio mnie mąż wyciągnął do maka i zamówiłam sobie cheeseburgera jak zwykle i co? Był dla mnie za ostry sos pomidorowy i jeszcze te ogórki nie mogłam tego zjeść:/ a na codzień to uwielbiam takie ostre i wyraziste smaki
reklama
Martynax
dziewczyny to sama radość moja corka 17.02 będzie miała roczek, pamietam, jak nie mogłam się doczekać jak będzie sama główkę trzymać a teraz już wszędzie wstaje i zaczyna chodzić coraz więcej pojedynczych słów wypowiada, chce się sama ubierać, bierze szczotkę do włosów i się czesze, sama zasypia... No normalnie mi smutno bo dopiero była taka malusieńka, ja teraz nawet nie mam takich myśli, przy córce wszystko sama ogarniam jestem z nią sama w domu, nawet się za bardzo nie stresuje drugim dzieckiem, jakoś sobie grafik dzienny ogarnę jeszcze jest mąż po pracy może dużo zrobićJa tylko sobie wczoraj myslalam, że slonczy się dobre, do ktorego juz sie przyzwyczailam tzn ewentualne nocne pobudni, pieluchy itp... Ale. Zdrugiej strony to wiecznie trwać nie będzie, czas szybko zapierdziela i zanim się obejryzmy, nasze dzieci już do szkoły pójdą.