reklama
Jeśli do koszmarów zaliczyć to, że śniło mi się, że sąsiad chciał mi urwać parapet od okna kuchennego, a ja go pogoniłam łopatą, to też je mam a dziś śniło mi się, że Chris Martin z Coldplay rzucił mi z dachu jadącego pociągu swój portfel, żebym sobie wzięła kasę. Naliczyłam 260 zł i budzik zadzwoniłJa też mam mnóstwo snów ostatnio, ale w tym połowa koszmarów :|
Dziś zawiozłam mocz na badanie, tylko że hmm... Mocz powinien być poranny, z nocy, a jak mam taki uzyskać, jak muszę do toalety chodzić max co 2h? Myślicie, że z takiego słabego da się coś wyczytać? Mówiłam o tym pielęgniarce, stwierdziła, że wyniki mogą nie być miarodajne, ale kurczę co mam zrobić? Miała któraś z Was tak?
MamaMalina30
Fanka BB :)
Ja też o to pytałam i starsza pani która mi pobiera zawsze krew, doświadczona piguła powiedziała że najważniejsze to żeby był to środkowy strumieni i nie prawda jest ze wynik będzie niemirarodajny. Więc się nie przejmuj ja wstaje co 1,5co 2 godziny w nocy do łazienki i ustaliłam sobie ze o 6 pobieram i 7-8 jestem w laboratorium bo tak mi powiedzieli żeby w ciągu dwóch godzin przywieść
MamaMalina30
A mnie nurtuje jedno pytanie w głowie i chyba pójdę do innego gin bo moja obecna jak już wcześniej na nią narzekałam coś ściemę wali bo podała mi w piątek wagę malutkiej 1300-1400g a czytałam że w 31 tygodniu dziecko waży już 1700 jeszcze powiedziała że mała mieści się w normie,
Ja będę, ale właśnie ostatnio zapomniałam na wizycie powiedzieć, receptę ginnCi wystawiła?Hej dziewczyny dostałam od swojej gin zalecenie żeby się zaszczepić na krztusiec, szczepionka kupiona idę do rodzinnego się szczepić w środę. A wy się będziecie szczepić?
Dla świętego spokoju pójdź do innego lekarza raz, ale jeśli chodzi o wagę to każde dziecko jest inne, tak jak jedne rodzą się 3800, a inne 2800 i to jest ok więc tym się nie przejmujA mnie nurtuje jedno pytanie w głowie i chyba pójdę do innego gin bo moja obecna jak już wcześniej na nią narzekałam coś ściemę wali bo podała mi w piątek wagę malutkiej 1300-1400g a czytałam że w 31 tygodniu dziecko waży już 1700 jeszcze powiedziała że mała mieści się w normie,
Tak, gin wystawiła mi receptę w aptece kupiłam za ok 100zl, zadzwoniłam do rodzinnego i jestem umówiona na środęJa będę, ale właśnie ostatnio zapomniałam na wizycie powiedzieć, receptę ginnCi wystawiła?
reklama
Oli55
Każde dziecko inne. Mój syn ważył w 31 tyg prawie 1900 i urodził się prawie 4 kg miał natomiast mojej znajomej syn w 31 tyg miał 1300 także są spore różnice ja idę w piątek ciekawe ile waży miesiąc temu 1100A mnie nurtuje jedno pytanie w głowie i chyba pójdę do innego gin bo moja obecna jak już wcześniej na nią narzekałam coś ściemę wali bo podała mi w piątek wagę malutkiej 1300-1400g a czytałam że w 31 tygodniu dziecko waży już 1700 jeszcze powiedziała że mała mieści się w normie,