reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

U mnie dziś zaczął się 30 tydzień i właśnie jedziemy na wizytę. Jestem ciekawa jaka duża jest mała bo ostatnio jakoś nie pamiętam żeby mi mówiła doktorka. Mam nadzieję też dostać jakieś foto 🙂

reklama
U mnie dziś zaczął się 30 tydzień i właśnie jedziemy na wizytę. Jestem ciekawa jaka duża jest mała bo ostatnio jakoś nie pamiętam żeby mi mówiła doktorka. Mam nadzieję też dostać jakieś foto 🙂
Hej to daj znać bo mamy ten sam tydzień a pamiętam że pisałaś że nie zawsze Ci podawała ile dzidziuś waży, ja jutro idę na wizytę i też bardzo bym chciała wiedzieć :)

Hej 🙂My już po wizycie, malutka ułożona główka do wyjścia 😊 1400 g waży i wszystko jest super, moje wyniki też ale się cieszę 🙂następna wizyta w sierpniu najprawdopobniej przed ostatnia

Wczoraj w aplikacji wyczytałam, że w 3 trym powracają żywe, wyraźne sny (wcześniej były w 1). No i mnie dopadło w nocy 😂 Śniło mi się, że urodziłam śliczną, rudowłosą dziewczynkę z loczkami 😍 Położyłam ją w wózku, wyszłam z nią na spacer i zostawiłam na momencik, wracam, patrzę, a ona siada i wypada z wózka 😱 Ktoś mi pomógł ją podnieść, utulilam, położyłam, wszystko było ok. Potem jeszcze trochę spaceru i do domu. Jak wracałyśmy to już mówiła i była wielkości co najmniej 3 latki 🤣🤣🤣 Resztę nocy śniło mi się, że ściągam mleko laktatorem, bo wczoraj kupiłam takowy 🙈🙈

Co do wizyt, moja jest we wtorek. Chciałabym uzyskać tyle info co Wy 🙄 a tymczasem pewnie zapłacę za zmierzenie ciśnienia, wejście na wagę i dwa pytania o puchnące nogi i ruchy 🥴 "usg następnym razem" i tak całą ciążę 🥴
Gdyby nie to, że chodzę od czasu do czasu do innego lekarza, nie wiedziałabym o dziecku nic.

Wczoraj w aplikacji wyczytałam, że w 3 trym powracają żywe, wyraźne sny (wcześniej były w 1). No i mnie dopadło w nocy 😂 Śniło mi się, że urodziłam śliczną, rudowłosą dziewczynkę z loczkami 😍 Położyłam ją w wózku, wyszłam z nią na spacer i zostawiłam na momencik, wracam, patrzę, a ona siada i wypada z wózka 😱 Ktoś mi pomógł ją podnieść, utulilam, położyłam, wszystko było ok. Potem jeszcze trochę spaceru i do domu. Jak wracałyśmy to już mówiła i była wielkości co najmniej 3 latki 🤣🤣🤣 Resztę nocy śniło mi się, że ściągam mleko laktatorem, bo wczoraj kupiłam takowy 🙈🙈
ja mam sny cały czas że dziecko karmie i zawsze mi czegoś brakuje to butelek to pieluch albo łóżeczko jest nieposkladane (bo jeszcze jest w częściach) a ostatnio miałam kilka erotycznych snów 🙈🙈 kuzynka mi mówiła że ona też tak miała w ciąży. ..

ja mam sny cały czas że dziecko karmie i zawsze mi czegoś brakuje to butelek to pieluch albo łóżeczko jest nieposkladane (bo jeszcze jest w częściach) a ostatnio miałam kilka erotycznych snów 🙈🙈 kuzynka mi mówiła że ona też tak miała w ciąży. ..
Pamiętam, że zanim zrobiłam test ciążowy, śniło mi się, że urodziłam dziecko. Przyszedł mój facet, pokazuje mu dziewczynkę leżącą na kanapie i mówię, "zobacz, urodziłam ją".
A to był czas, kiedy nawet nie byłam nastawiona na to, że jestem w ciąży, a już byłam i widocznie moja podświadomość dawała mi znać 😁
Co do erotyków to też mi się zdarzyło, było coś tam o pisaniu seks-smsów do mojego 🙈 to było takie realistyczne, że jak się obudziłam od razu rzuciłam się do telefonu sprawdzić, czy czasem czegoś przez sen nie pisałam 🙈🤣🤣🤣

reklama
Do góry