reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Zaczęłam pranie ciuszków, jejku, ile ja tego mam 🙈 Samych białych/jasnych ubranek cała suszarka, wczoraj pół szaro/ciemnych, a jeszcze dwie kupki kolorów leżą w kolejce 🙈 przesadziłam chyba z ilością 🙈😅 dziś przyszło wyposażenie łóżeczka, jeszcze tylko pieluszki, kosmetyki i wózek i czekamy na godzinę zero 😉😉
Jak Wasze ogarnianie wyprawki?
A na kiedy masz termin? My mamy tylko łóżeczko, wózek i fotelik 🙈 mąż chce czekać do 3 prenatalnego które mam 21 lipca i zaczniemy wszystko kupować 🤷🏻‍♀️ chociaz moim zdaniem to trochę za późno

reklama
Zaczęłam pranie ciuszków, jejku, ile ja tego mam 🙈 Samych białych/jasnych ubranek cała suszarka, wczoraj pół szaro/ciemnych, a jeszcze dwie kupki kolorów leżą w kolejce 🙈 przesadziłam chyba z ilością 🙈😅 dziś przyszło wyposażenie łóżeczka, jeszcze tylko pieluszki, kosmetyki i wózek i czekamy na godzinę zero 😉😉
😊To tak ja
Hej to tak podobnie jak i mnie z tym że łóżeczka jeszcze nie mami paru drobinych pierdole z apteki np ale jeżeli chodzi o ubranka to mam wrażenie ze chyba urodzę trojaczki tyle tego jest... Się jakoś nazbierało kurcze niewiem kiedy 😂😂😂 niewiem ale kupując to jakoś czuje spokój w głowie że niczego przynajmniej tej naszej Antosi nie zabraknie. :) z tym praniem to jeszcze trochę czekam chyba jeszcze weny mi na to brak ale czas się zabrać bo to już nie wiele zostało czasu :)

😊To tak ja
Hej to tak podobnie jak u mnie z tym że łóżeczka jeszcze nie mamy, paru drobnych pierdół z apteki np ale jeżeli chodzi o ubranka to mam wrażenie ze chyba urodzę trojaczki tyle tego jest... Się jakoś nazbierało kurcze niewiem kiedy 😂😂😂 niewiem ale kupując to jakoś czuje spokój w głowie że niczego przynajmniej tej naszej Antosi nie zabraknie. :) z tym praniem to jeszcze trochę czekam chyba jeszcze weny mi na to brak ale czas się zabrać bo to już nie wiele zostało czasu :)

😊To tak ja
Hej to tak podobnie jak i mnie z tym że łóżeczka jeszcze nie mami paru drobinych pierdole z apteki np ale jeżeli chodzi o ubranka to mam wrażenie ze chyba urodzę trojaczki tyle tego jest... Się jakoś nazbierało kurcze niewiem kiedy 😂😂😂 niewiem ale kupując to jakoś czuje spokój w głowie że niczego przynajmniej tej naszej Antosi nie zabraknie. :) z tym praniem to jeszcze trochę czekam chyba jeszcze weny mi na to brak ale czas się zabrać bo to już nie wiele zostało czasu :)
Niżej poprawka tekstu 😂😂😂😂😂taki mój słownik w telefonie

Termin mam na 24 września (albo 18, zależy w który wierzyć) to jeszcze czasu a czasu 😅 ale ja lubię mieć przygotowane, bo jakby się zdarzyło, że weźmie mnie wcześniej, a tu nic nie zrobione i nie daj Boże musiałabym prosić teściową o pranie 🥴 a tak głowa spokojna, że może nie poukładane tam, gdzie ma być, ale przynajmniej gotowe do użytku będzie 👍😊
Jeżeli chodzi o ubranka to mam wrażenie ze chyba urodzę trojaczki tyle tego jest... Się jakoś nazbierało kurcze niewiem kiedy 😂😂😂 niewiem ale kupując to jakoś czuje spokój w głowie że niczego przynajmniej tej naszej Antosi nie zabraknie. :)
Ja kupowałam paczki używanych za półdarmo i przychodziły w tak świetnym stanie, że jak zobaczyłam gdzieś w zestawie ciekawe body czy pajacyka to brałam wszystko 😅 pocieszam się tym, że nie będę musiała często prać, choć z drugiej strony ja prać i prasować bardzo lubię 🤔😂 ale może nie będę miała czasu, więc ubranek na zapas będzie dużo 😅

Termin mam na 24 września (albo 18, zależy w który wierzyć) to jeszcze czasu a czasu 😅 ale ja lubię mieć przygotowane, bo jakby się zdarzyło, że weźmie mnie wcześniej, a tu nic nie zrobione i nie daj Boże musiałabym prosić teściową o pranie 🥴 a tak głowa spokojna, że może nie poukładane tam, gdzie ma być, ale przynajmniej gotowe do użytku będzie 👍😊

Ja kupowałam paczki używanych za półdarmo i przychodziły w tak świetnym stanie, że jak zobaczyłam gdzieś w zestawie ciekawe body czy pajacyka to brałam wszystko 😅 pocieszam się tym, że nie będę musiała często prać, choć z drugiej strony ja prać i prasować bardzo lubię 🤔😂 ale może nie będę miała czasu, więc ubranek na zapas będzie dużo 😅
No ja też część używanych z olx kupiłam po jednym bobasie bo tak to bym mojego z torbami puściła hehe chciałam się zwami podzielić taka refleksja, kończę dzisiaj 30lat i napisze to do kobitek które może to kiedyś przeczytają... Dziewczyny jeśli się wachacie bo praca, bo pieniądze bo nie odpowiedni Czas na dziecko, zapomnijcie o tym ja wychowałam się sama, i mogę wam śmiało powiedzieć przy tej małej okazji że ciąża mimo boli mimo strachu kupy nerwów to coś na co nigdy nie będziecie gotowe ale myśl o poczucie że twórz ycie rodzinę wygrywa. Dzięki za uwagę i sorry jeśli kogoś zdraznilam

No ja też część używanych z olx kupiłam po jednym bobasie bo tak to bym mojego z torbami puściła hehe chciałam się zwami podzielić taka refleksja, kończę dzisiaj 30lat i napisze to do kobitek które może to kiedyś przeczytają... Dziewczyny jeśli się wachacie bo praca, bo pieniądze bo nie odpowiedni Czas na dziecko, zapomnijcie o tym ja wychowałam się sama, i mogę wam śmiało powiedzieć przy tej małej okazji że ciąża mimo boli mimo strachu kupy nerwów to coś na co nigdy nie będziecie gotowe ale myśl o poczucie że twórz ycie rodzinę wygrywa. Dzięki za uwagę i sorry jeśli kogoś zdraznilam
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 🥳

wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Szybkiego i bezbolesnego rozwiązania 😘😘♥️

reklama
Do góry