W tych czasach kazde wyjść to myślę, że jakaś rozrywka a przynajmniej czegoś można się zawsze dowiedziećTa moja też jest od 20 tygodnia jeśli chcesz stacjonarnie, a jeśli chcesz online to można wcześniej ja chyba wolę stacjonarnie, przynajmniej się ruszę z domu
Jutro znowu mam wizytę, tym razem prywatnie
reklama
Ja też we wtorek ❤Ja mam dopiero we wtorek
I zaczyna mnie łapać mały stresik jak przed kazda wizyta...
An-dzika96
Zaangażowana w BB
Taak, jak dużo chodzę to leci że mnie strasznie ale jak leżę i odpoczywam to jest zdecydowanie mniej mokro.Czy wam też jest tak "wilgotno"? Bez zapasu chusteczek nawilzonych i wkładek nie ruszam z domu
A wkładki to obowiązkowo już od rana i z 2 razy zmiana w ciągu dnia.
E
Ewka34
Gość
Ja też wtorek 11.45Ja też we wtorek ❤
I zaczyna mnie łapać mały stresik jak przed kazda wizyta...
Moniuszka1
Fanka BB :)
Głowa do góry kochana,będzie dobrzeJadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciuki
Ja w pierwszej ciąży chodziłam do szpitala do szkoły rodzenia, poszłam na pierwsze spotkanie z moją młodszą siostra, żeby było mi raźniej, bo myślałam że każdy będzie z partnerem, a tylko ja sama i będę się głupio czuła (mąż akurat był w delegacji, potem na wszystkie następne spotkania już chodził ze mną) Mina położnej bezcenna, patrzyła dziwnie na nas, ale dopiero w połowie spotkania zapytała czy jesteśmy parą jakbym wpadła na to, że ktoś tak o nas pomyśli to wolałabym przyjść samaJa x lat temu chodziłam do szkoły rodzenia za darmo , mile wspominam , dużo wiedzy i przydatnych rzeczy. Chodziłam z koleżanką bo też była w tym samym czasie w ciąży ... jak dwie lezby
Trzymamy kciuki mocno !! Będzie dobrzeJadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciuki
Afja-Anetka
Pewnie dużo zależy..... Ja w pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia przy szpitalu w którym chciałam rodzić - każdy szpital jednak ma swój regulamin itd. Mieliśmy też mini wycieczkę po szpitalu, co gdzie itd. Na koniec zawsze masaż stóp przez partnera I wyciszenie muzyka, ciemno... Miło wspominam.Dziewczyny a co myślicie o szkole rodzenia? jest to faktycznie do czegoś przydatne czy tylko kolejny niepotrzebny wydatek?
Teraz widziałam, że oferują on line zajęcia, może warto dowiedzieć się jak to teraz wygląda, w czasie pandemii...
haha urocze, jak to trzeba od razu wyjaśniać, by niedomówień nie byłoJa w pierwszej ciąży chodziłam do szpitala do szkoły rodzenia, poszłam na pierwsze spotkanie z moją młodszą siostra, żeby było mi raźniej, bo myślałam że każdy będzie z partnerem, a tylko ja sama i będę się głupio czuła (mąż akurat był w delegacji, potem na wszystkie następne spotkania już chodził ze mną) Mina położnej bezcenna, patrzyła dziwnie na nas, ale dopiero w połowie spotkania zapytała czy jesteśmy parą jakbym wpadła na to, że ktoś tak o nas pomyśli to wolałabym przyjść sama
Promyczek91
Hm co robie .. szukałam na necie jakiejś firanki do kuchni a skończyłam na pomyśle dorobienia okna na klatce schodowej
reklama
Promyczek91
Co do henny mnóstwo lat robiłam a od jakichś dwóch zrobiło mi się chyba jakieś uczelnie na brwiach, bo henna trzyma się mnie 1 dzień a potem swedza niemiłosiernie brwi