Fasolka2021
Fanka BB :)
Jadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciukiObserwuj to.. Myślę że to nie od lutki tylko macica ci coś wypchnela.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciukiObserwuj to.. Myślę że to nie od lutki tylko macica ci coś wypchnela.
Będzie dobrze trzymam lciukiJadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciuki
Dziewczyny a co myślicie o szkole rodzenia? jest to faktycznie do czegoś przydatne czy tylko kolejny niepotrzebny wydatek?
trzymam mocno kciuki!Jadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciuki
Trzymamy kciuki. Wszystko będzie dobrzeJadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciuki
Jadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciuki
aaa chyba że to tak funkcjonuje [emoji848] bo jak sprawdzałam opłaty za szkoły rodzenia w szpitalach to wychodzi od 400zł w górę. Chociaż ja sama jakoś nie do końca do tej szkoły jestem przekonana. Może na YT można znaleźć to samo.
Właśnie co do srodowiskowej , przeprowadzilismy się i tutaj srodowiskowa w mieście w którym mamy rodzinnego nie ma najlepszej opini , a szczerze nie wiem czy z innego miasta mogę jakaś wybrać?Generalnie na NFZ przysługuje nam ileś tam spotkań z położna środowiskowa przed porodem. Moja położna to realizowała w formie zajęć ze szkoły rodzenia, tyle, że w Zabierzowie, wiec na to nie chodziłam. Może masz coś takiego w pobliżu?
o to nie wiedziałam o takiej opcji, muszę obadać ten temat w mojej okolicy.Generalnie na NFZ przysługuje nam ileś tam spotkań z położna środowiskowa przed porodem. Moja położna to realizowała w formie zajęć ze szkoły rodzenia, tyle, że w Zabierzowie, wiec na to nie chodziłam. Może masz coś takiego w pobliżu?
Ja mam dopiero we wtorekCzy któraś z was też ma jutro wizyte?czy tylko ja?