reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Teściowie mieszkają w świętokrzyskim i klimat jest mega. Las za domem i świeże powietrze [emoji7]bajka ...
Chciałam tam zamieszkać ale odpada bo za blisko teściowa bym miała [emoji23] a tak to bezpieczne 120 km odległości [emoji23]
Ja zdecydowanie jestem dzieckiem natury ❤❤❤❤ nie lubię współczesności,gonienie za czymś, stale w biegu.. Denerwuje mnie to.. 🙄 chciałabym kiedyś żyć wśród zwierząt i ludzi w spokoju i miłości a nie w nienawiści ,zawiści itd.. Patrząc na to jak ludzie są podzieleni odechciewa sie wszystkiego.. 🙄 nie tylko w Polsce ale i na świecie.. Jeśli ludzie nie zmienia myślenia nie będzie dobrze..

reklama
Ja zdecydowanie jestem dzieckiem natury [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] nie lubię współczesności,gonienie za czymś, stale w biegu.. Denerwuje mnie to.. [emoji849] chciałabym kiedyś żyć wśród zwierząt i ludzi w spokoju i miłości a nie w nienawiści ,zawiści itd.. Patrząc na to jak ludzie są podzieleni odechciewa sie wszystkiego.. [emoji849] nie tylko w Polsce ale i na świecie.. Jeśli ludzie nie zmienia myślenia nie będzie dobrze..
Mam identyczne podejście..marzę żeby kiedyś zamieszkać na wsi [emoji3531] Generalnie całe swoje dzieciństwo tam spędziłam , a potem rodziców coś podkusilo żeby się do miasta wyprowadzić..mam cichą nadzieję, że uda mi się tam kiedyś wrócić [emoji846]

Ja zostaje jutro z synem w domu, bo znowu nas zasypało, a już i tak nie dało się przejść z wózkiem [emoji19] nic nie jest odśnieżone, dzisiaj w drodze do żłobka miałam niezły crossfit.
Pójdziemy tylko po pączusie :) jutro mam zamiar sobie poużywać, a potem trochę się już ogarnę, bo za dużo tego słodkiego....

Kurczę mi na pierwszej morfologii wyszedł za wysoki i teraz się muszę sprawdzać 4x dziennie i ani razu nie wyszłam poza normę... Oczywiście to lepiej niż miałabym sobie folgować a potem żyć w stresie ;) no i liczę na to, że łatwiej będzie wrócić później do formy :)
Mi tez wyszedł na granicy normy i lekarz kazał zrobić krzywa cukrowa... także jutro zamiar pączka przyjmę z rana glukozę 🤪

Mi tez wyszedł na granicy normy i lekarz kazał zrobić krzywa cukrowa... także jutro zamiar pączka przyjmę z rana glukozę 🤪
Powodzenia! Dla mnie nie było to najgorsze w smaku, gorzej było po drugim pobraniu nie zasnąć na siedząco :D niestety pomiar po 2h wyszedł mi o 0.7 za wysoki i mam już wpisaną cukrzycę. Teraz jak się mierzę to nie wiem o co im chodziło :D ale chociaż bez stresu, że fasolarzowi coś jest :)

reklama
Powodzenia! Dla mnie nie było to najgorsze w smaku, gorzej było po drugim pobraniu nie zasnąć na siedząco :D niestety pomiar po 2h wyszedł mi o 0.7 za wysoki i mam już wpisaną cukrzycę. Teraz jak się mierzę to nie wiem o co im chodziło :D ale chociaż bez stresu, że fasolarzowi coś jest :)
a dlaczego zasnąć na siedząco?

Do góry