G
reklama
Danusia92xx
Fanka BB :)
Mam ten sam . I swój już uzupełniłam.
Wychodzę z założenia w życiu, że naprawdę nie można być niczego pewnym. Zle rzeczy mogą się dziać jak dziecko będzie miało 7 tygodni, 35 tygodni, roczek czy 5 lat.. niestety! Po prostu trzeba cieszyć się z każdej chwili [emoji3589]
Wychodzę z założenia w życiu, że naprawdę nie można być niczego pewnym. Zle rzeczy mogą się dziać jak dziecko będzie miało 7 tygodni, 35 tygodni, roczek czy 5 lat.. niestety! Po prostu trzeba cieszyć się z każdej chwili [emoji3589]
Wyciągnęłam swój segregator od mamyginekolog z zeszłego roku, ale boje się trochę poprzekładać badania (na razie chyba zostaną w starej, poszarpanej przez psa teczce). Jak ja mam wytrzymać miesiąc do następnych badań?
m.am
Pewnie, że trzeba ! Tym bardziej, że to co się u nas dzieje zaczyna przerastać ludzkie pojęcie [emoji849]doszło do tego , że nie mamy nic do powiedzenia...rząd robi z nami co chce...paranoja dosłownie. Martwię się w jakim świecie przyjdzie żyć naszym dzieciom serio [emoji849]To już autentyczny ludzik! [emoji3059][emoji23]
Dziewuchy, o polityce rozmawiać trzeba! Mamy teraz przedziwne czasy, bardzo mnie martwi to co się dzieje.
PaulinaMalina91
m.am
Super człowieczek [emoji7]ja mam wizytę dopiero 3 marca i tak się zastanawiam czy dotrwam ... Kusi mnie żeby w międzyczasie iść gdzieś na USG [emoji16]Fajne te Wasze zdjęcia z profilu
mój jest chyba góry
m.am
A u mnie w mieście oczywiście pustki [emoji849]Upolowała leginsy [emoji177]
ol.gol
w razie czego tez są dostępne online polecasz te 2 modele? Czymś się różnią?Upolowała leginsy
m.am
Bardzo dobre podejście [emoji846]też staram się myśleć pozytywnie chociaż wiadomo, że raz jest lepiej raz gorzej [emoji1]Mam ten sam . I swój już uzupełniłam.
PaulinaMalina91
leginsy najlepsze jakie miałam ever co do rajstopek to nie przymierzałemw razie czego tez są dostępne online polecasz te 2 modele? Czymś się różnią?
reklama
helloitsmeanna
Zgadzam się!Pewnie, że trzeba ! Tym bardziej, że to co się u nas dzieje zaczyna przerastać ludzkie pojęciedoszło do tego , że nie mamy nic do powiedzenia...rząd robi z nami co chce...paranoja dosłownie. Martwię się w jakim świecie przyjdzie żyć naszym dzieciom serio
<3Tak jest, siostro!
I niestety argument "ja polityką się nie przejmuję, lata mi, mam spokojniejsze życie jak się tym nie interesuję" traci na ważności. Ty polityką się nie interesujesz, ale zapewniam, że politycy interesują się Tobą ostatnio nawet w chory sposób