reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Pewnie, że trzeba ! Tym bardziej, że to co się u nas dzieje zaczyna przerastać ludzkie pojęcie [emoji849]doszło do tego , że nie mamy nic do powiedzenia...rząd robi z nami co chce...paranoja dosłownie. Martwię się w jakim świecie przyjdzie żyć naszym dzieciom serio [emoji849]
Szczerze powiedziawszy to ma się ochotę kupić kawał lasu, zagrodzic, wybudować tam dom i żyć po swojemu.. Ostatnio z mężem tak rozmawialiśmy że mogliśmy się wyprowadzić w Świętokrzyskie.. Cisza spokój.. Swoje kurki warzywka owocki 🤗

reklama
Co do lżejszych tematów obiadowych ja wczoraj zrobiłam na dwa dni curry z cieciorką i dorszem :) robi się w 20 minut a gar na 2 dni ;)

@Elodia jutro już do Medi? trzymam kciuki!!!! :)

Szczerze powiedziawszy to ma się ochotę kupić kawał lasu, zagrodzic, wybudować tam dom i żyć po swojemu.. Ostatnio z mężem tak rozmawialiśmy że mogliśmy się wyprowadzić w Świętokrzyskie.. Cisza spokój.. Swoje kurki warzywka owocki [emoji847]
Teściowie mieszkają w świętokrzyskim i klimat jest mega. Las za domem i świeże powietrze [emoji7]bajka ...
Chciałam tam zamieszkać ale odpada bo za blisko teściowa bym miała [emoji23] a tak to bezpieczne 120 km odległości [emoji23]

Ogólnie chciałabym zapowiedzieć, że jutro to na bank tu do Was nie będę zaglądać bo pewnie zasypiecie forum pączkami, faworkami, słodkościami A JA NIE MOGĘ!!!! :D
cukier co prawda mam idealny, lekarka diabetolog baaardzo mnie uspokoiła ale kontrolować muszę i na pewno nie skuszę się jutro na nic słodkiego :) (poza faktem, że ja ogólnie słodkich rzeczy nie jadam :p)

Ogólnie chciałabym zapowiedzieć, że jutro to na bank tu do Was nie będę zaglądać bo pewnie zasypiecie forum pączkami, faworkami, słodkościami A JA NIE MOGĘ!!!! :D
cukier co prawda mam idealny, lekarka diabetolog baaardzo mnie uspokoiła ale kontrolować muszę i na pewno nie skuszę się jutro na nic słodkiego :) (poza faktem, że ja ogólnie słodkich rzeczy nie jadam :p)
Ja tam się jutro skusze [emoji16] stwierdziłam , że zjem połowę [emoji16]należy mi się bo cukry mam super. Może nawet ominie mnie cukrzyca ciążowa tym razem [emoji16]

Szczerze powiedziawszy to ma się ochotę kupić kawał lasu, zagrodzic, wybudować tam dom i żyć po swojemu.. Ostatnio z mężem tak rozmawialiśmy że mogliśmy się wyprowadzić w Świętokrzyskie.. Cisza spokój.. Swoje kurki warzywka owocki 🤗
Haha, No ja pochodzę ze świętokrzyskiego, mój tata mieszka na wsi, niedaleko mamy lasy, ścieżki rowerowe, pięknie tam, raj na ziemii ;)

Ja tam się jutro skusze [emoji16] stwierdziłam , że zjem połowę [emoji16]należy mi się bo cukry mam super. Może nawet ominie mnie cukrzyca ciążowa tym razem [emoji16]

Kurczę mi na pierwszej morfologii wyszedł za wysoki i teraz się muszę sprawdzać 4x dziennie i ani razu nie wyszłam poza normę... Oczywiście to lepiej niż miałabym sobie folgować a potem żyć w stresie ;) no i liczę na to, że łatwiej będzie wrócić później do formy :)

Kurczę mi na pierwszej morfologii wyszedł za wysoki i teraz się muszę sprawdzać 4x dziennie i ani razu nie wyszłam poza normę... Oczywiście to lepiej niż miałabym sobie folgować a potem żyć w stresie ;) no i liczę na to, że łatwiej będzie wrócić później do formy :)
No to prawda . Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 9,5 kg , a miesiąc po porodzie byłam chudsza niż kiedykolwiek w życiu ale to akurat był efekt uboczny karmienia piersią [emoji846]

reklama
Do góry