helloitsmeanna
Fanka BB :)
taki skok cukru, że się chce spać jak po dobrym obiadku zachciewa się drzemeczkia dlaczego zasnąć na siedząco?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taki skok cukru, że się chce spać jak po dobrym obiadku zachciewa się drzemeczkia dlaczego zasnąć na siedząco?
Oj tak to jest cudowne ❤ i zdrowe, bo energia ziemi nie jest zablokowana przez buty ❤My póki co miasto, ale na pewno wolałabym mieszkać gdzieś pod i deptać gołą stopą po trawie z kubkiem kawy
ojaa to ja jak będę mieć ta krzywa to muszę śpiwór ze sobą wsiąść bo gdzie tu taka okazje na drzemkę zmarnowaćtaki skok cukru, że się chce spać jak po dobrym obiadku zachciewa się drzemeczki
Kochana ogromnie mi przykro trzymaj się!!!!!Dziś zaczęła lecieć mi krew, pojechałam na pogotowie i niestety nie ma już akcji serca 6+6 Lekarz poleciła mi poczekać tydzień na poronienie, inna dała mi skierowanie na zabieg do szpitala. W sumie spotkałam się z dwiema opiniami lekarzy. Jak wyglądały Wasze poronienia? Co polecacie?
Tak mi przykroDziś zaczęła lecieć mi krew, pojechałam na pogotowie i niestety nie ma już akcji serca 6+6 Lekarz poleciła mi poczekać tydzień na poronienie, inna dała mi skierowanie na zabieg do szpitala. W sumie spotkałam się z dwiema opiniami lekarzy. Jak wyglądały Wasze poronienia? Co polecacie?
Bardzo mi przykroDziś zaczęła lecieć mi krew, pojechałam na pogotowie i niestety nie ma już akcji serca 6+6 Lekarz poleciła mi poczekać tydzień na poronienie, inna dała mi skierowanie na zabieg do szpitala. W sumie spotkałam się z dwiema opiniami lekarzy. Jak wyglądały Wasze poronienia? Co polecacie?
Ja oczyszczalam się sama. Znajoma ginekolog powiedziała, że dla mnie będzie lepiej jeśli nie będą mnie skrobać. Krwawilam 8dni. Po 40 dniach dostałam okres.Bardzo mi przykro
Jezuuu jak mi smutno z tego powodu (Dziś zaczęła lecieć mi krew, pojechałam na pogotowie i niestety nie ma już akcji serca 6+6 Lekarz poleciła mi poczekać tydzień na poronienie, inna dała mi skierowanie na zabieg do szpitala. W sumie spotkałam się z dwiema opiniami lekarzy. Jak wyglądały Wasze poronienia? Co polecacie?
O wow a z jaka waga i wzrostem zaczynałas? I czy bardzo pilnowałas sie w ciąży z jedzonkiem?No to prawda . Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 9,5 kg , a miesiąc po porodzie byłam chudsza niż kiedykolwiek w życiu ale to akurat był efekt uboczny karmienia piersią [emoji846]