reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Kciuki za wizyty! [emoji3590]
Ja właśnie siedzę w kolejce do lekarza, nadal mnie męczą bol i zawroty głowy, a do tego ból gardła i uszu [emoji53] nie wiem czy to przez pogodę i ciśnienie czy jakiś wirus [emoji849] mam nadzieję, że posiedze ten tydzień w domu i będzie lepiej [emoji6] a już w środę preneralne! [emoji3590]

reklama
Asica cieszę się;D

Dosiak życzę Ci żeby się poukladalo.

Gosia trudno powiedzieć, niedługo wizyta to spytasz lekarza. Jak nie krwawisz i nie masz silnych boli to nie martw się na zapas :)

Baciombre kciuczki!
Na pewno z nerwów- nie stresuj się, będzie dobrze!
Powodzenia [emoji6] o której masz wizytę? Daj znać pot

Moniczka2690 hardkor [emoji6] i teraz od nowa kolejne kilka lat [emoji23]
Teraz śmiać mi się chce z tego jak jeszcze rok temu słyszysz z pokoju placz i wołanie, lecisz po ciemku na wpółśpiaca a tu slyszysz: mamooo przykryj mnie, albo mamo podaj mi lisa/rysia/osiołka lub jeszcze jakaś inną maskotkę potrzebną do spania [emoji23]
Na 12.00 mam, tym razem mąż ze mna:D <3
Myślę że z nerwów bo boję sie:o

Powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji8] u mnie dziś w mieście tak zwane Wstępy (taki targ z końmi ale również ze wszystkim ) i mamy z mężem plan się wybrać [emoji4]

Ja biorę w konsultacji z neurogolgiem i ginekologiem Dexaven i Ketonal w zastrzyku.
Paracetamol mi nie pomaga ani trochę, a ataki mam takie ze aż mdleje.. nie mam innego wyjścia.
Nie no wiadomo, że z konsultacja ;)
Mi ketonal przed ciążą trochę pomagał bo zdarzały mi się silne bóle i mogłam sobie brać co chciałam a teraz póki co zostaje paracetamol. Mam wizytę pod koniec mc to pogadam z gin. Muszę wytrzymać a jak nie dam rady to pojadę na sor i tyle.

Hej dziewczyny ja już po badaniach prenatalnych. 13,2 tc. Wszystkie pomiary prawidłowe. Potwierdzona płeć chłopak.
Byłam w gabinecie 40 min. Bardzo fajna pani doktor. Fajnie było pooglądać Synusia. No i wspomniała o papa. Ze to uzupełnienie do usg itp.

Teraz jadę do pracy po nieprzespanej nocy z powodu wichury.

Ja z moim mężem na innych falach ostanio nadajemy. Ehhhh

Trzymam za dzisiejsze wizyty.

Korzystaj korzystaj, [emoji16] oby nie trafił ci sie taki egzemplarz jak mój syn, dopiero w wieku 5lat zaczął przesypiac całe noce bez żadnej pobudki [emoji23]
O rety [emoji33] ja boję się, że teraz mi się trafi podobny egzemplarz. Pierwsze dziecko to anioł... A drugie ponoć lubi być odwrotne [emoji39]

reklama
Olagie nie panikuj na zapas, może zapomniała że Ci tak powiedziała.

Mama1990 kciuki!!

Btw znacie warsztaty bezpieczny maluch? Kto nie zna polecam, darmowe warsztaty dla ciężarnych z pierwszej pomocy noworodka, z wykładami od sponsorów o fotelikach, kp itd byłam 2 lata temu więc nie pamiętam ale wiem ze nadal się odbywają bo wysyłam tam wszystkie koleżanki. Odbywają się cyklicznie w całej Polsce, wpiszcie w Google BEZPIECZNY MALUCH :)

Ela super gratuluje!:))

Do góry