reklama
Indziorka
Fanka BB :)
@Agnieszka kw też mam takie brązowe, dziś coś o poniedziałku usłyszałam o wyjściu, może całkiem się wyciszą
Kiedy skończą się mdłości...
Kiedy skończą się mdłości...
1016lew
Gdzie kupiłaś jeśli można wiedzieć? [emoji848]
W internecie dokładnie na hairstore[emoji6] akurat była zniżka i zapłaciłam za będę niecałe 30zl [emoji6] ma specyficzny zapach to mówię odrazu, ale jest fajny bo skóra naprawdę jest taka nawilżona
Agnieszka kw
Też używałam palmersa i żadne nowe rozstępy się nie pojawiły. Pytanie, czy pojawiłyby się, gdybym niczego nie używała, ale wolę tego nie sprawdzać w tej ciąży.
Aleeksandraa
Zaangażowana w BB
Sieję panikę że od 4 miesiąca ten olejek, a właśnie sobie uświadomiłam że to już za 2 tygodnie hah nieźle...
Co do imion dla dziewczynki marzy mi się Martusia może być jeszcze Dorotka, Kamila, przeczytałam przed chwilką Klaudia gdzieś wyżej i zastanowię się też nas Klaudią
Synek ma na imię Marek więc nie dowalę mu Vanessy hehe
Jeśli chodzi o chłopca to chyba kłopot... Podoba mi się Leon ale mąż niechętnie, Patryk jest okej no i dalej pusto. Sebastian bardzo mi się też podoba ale Marek ma tak na drugie. Jeszcze na szczęście mamy troszkę czasu
Co do imion dla dziewczynki marzy mi się Martusia może być jeszcze Dorotka, Kamila, przeczytałam przed chwilką Klaudia gdzieś wyżej i zastanowię się też nas Klaudią
Synek ma na imię Marek więc nie dowalę mu Vanessy hehe
Jeśli chodzi o chłopca to chyba kłopot... Podoba mi się Leon ale mąż niechętnie, Patryk jest okej no i dalej pusto. Sebastian bardzo mi się też podoba ale Marek ma tak na drugie. Jeszcze na szczęście mamy troszkę czasu
A które badania z krwi robilas?
Neobona
Justa01
Właśnie nie mamy nikogo nikogo kto chociaż pamietalby o urodzinach chrzesniaka. W nosie mam prezenty itd, ale chociaż głupie życzenia chyba że za dużo wymagam.. Mamy już dwie córy.Czemu ciężko? Za dużo osób do wyboru macie?
nie wymagasz za duzo. Jestem chrzestna dwójki dzieci - siostry i przyjaciółki. Nie dość, ze dzwonie średnio raz na miesiąc minimum, to z okazji urodzin, dnia dziecka oraz bez okazji jeżdżę do nich z prezentami i bawimy sie do upadłego.Właśnie nie mamy nikogo nikogo kto chociaż pamietalby o urodzinach chrzesniaka. W nosie mam prezenty itd, ale chociaż głupie życzenia chyba że za dużo wymagam.. Mamy już dwie córy.
Ale owszem, mamy znajomych, którzy śmieją sie, ze sa chrzestnymi, ale tylko na papierze i nie obchodzi ich dzieciak, ze widzieli raz w życiu na chrzcie, a potem ani razu, a dzieci maja po 5 nawet lat. Wybierz mądrze po prostu. Moja siostra wybrała z rodziny do 1 i 2 dziecka, a do 3 chrzestnymi zostało przyjaciele, żeby nie brać rodziny tylko dlatego, ze to rodzina.
Też mamy problem jeśli chodzi o chrzestnych... Po prostu mało bliskich nam osób mamy.. A jak już są to albo w ostatnim czasie zostali chrzestnymi albo juz mają chrzesniakow, a też nie chciałbym kogoś obarczac "kolejnym obowiązkiem" bo chciałabym zeby to dla kogoś było przyjemnością niż zgodą bo wypada[emoji20]Właśnie nie mamy nikogo nikogo kto chociaż pamietalby o urodzinach chrzesniaka. W nosie mam prezenty itd, ale chociaż głupie życzenia chyba że za dużo wymagam.. Mamy już dwie córy.
Moja rodzina to już w ogóle porażka.. Mam tylko 2 koleżanki.. Ale od tatusia jest siostra więc ja na bank chrzestnego nie znajde[emoji849]
reklama
Justa01
No u mnie do pierwszej córy chrzestnym jest mój brat i moja kuzynka. Moja kuzynka super chrzestna naprawdę. Pamięta o dziewczynkach, odwiedza. Mój brat? Ja wiem ze ma swoje życie itd ale tak jak pisze na urodziny ani telefonu, ani nic. Odwiedziny? Jak my nie pojedziemy do niego to nie ma mowy o spotkaniach.My z mężem chrzestna mamy, ale z chrzestnym będzie problem tzn mój mąż ma problem [emoji39] chciałam jego kuzyna wziąć ale ostatnio coś się chyba nie dogadują... Ja niby mam dużo kuzynów ale każdy z nich to taka pierdoła, że szok... Mój syn ma 3 lata a niektórzy z nich nawet go nie widzieli na żywo...
Dla drugiej córy brat mojego męża i moja przyjaciółka.. Brat męża nawet na roczku nie był mimo że mieszka piętro niżej, o urodzinach nie pamięta, w nosie ma chrzesnice. Chrzestna.. Podejście podobne do mojego brata.
Lipa ogólnie. Mam jeszcze dwóch kuzynow oni teraz mają po 18 lat i szczerze.. Jakby mieli z 15 lat. I mam brata ale on 9 lat w maju będzie mieć haha. No i pustka. Nikt..