reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
My płci nie znamy ale jak dziewczynka to Klaudia albo Natalia, a chłopiec to Jakub lub Gabriel ;) chyba ;p
Ale ostatnio była debata gdzie chrzciny robimy ;p

To wizytujemy razem [emoji173]️

Ale pogoda okropna.. dzisiaj wzięłam się w końcu za porządki.
Dziewczyny jak się pozbyć kurzu? Codziennie wycieram i odkurzam i ciagle pełno wszędzie jestem załamana i coraz mniej mi się chce sprzątać

U mnie niestety to samo- białe meble mam;/
I najgorsza łazienka- ledwo co umyję umywalkę i znowu jest ;/

A u nas debata kto będzie chrzestnym.. Będzie ciężko!
My z mężem chrzestna mamy, ale z chrzestnym będzie problem tzn mój mąż ma problem [emoji39] chciałam jego kuzyna wziąć ale ostatnio coś się chyba nie dogadują... Ja niby mam dużo kuzynów ale każdy z nich to taka pierdoła, że szok... Mój syn ma 3 lata a niektórzy z nich nawet go nie widzieli na żywo...

My płci nie znamy ale jak dziewczynka to Klaudia albo Natalia, a chłopiec to Jakub lub Gabriel ;) chyba ;p
Ale ostatnio była debata gdzie chrzciny robimy ;p
My też ostatnio z mężem o imionach zaczęliśmy rozmawiać i mój mąż czuje że tym razem będzie chłopak, więc skupiliśmy się na męskich. No i ostatecznie wybraliśmy imię dla dziewczynki Gabrysia:) A dla chłopca oczywiście propozycji brak:)

reklama
U mnie niestety to samo- białe meble mam;/
I najgorsza łazienka- ledwo co umyję umywalkę i znowu jest ;/
A ja mam 240 metrowy dom, też udaje, że nie widzę kurzu i do tego 15 okien do umycia, bo w poniedziałek w końcu po 3 miesiącach od wprowadzenia się mam firany do odebrania od krawcowej. Leżę sobie z kołami do góry i mam wszystko w d... :-)
Byłam z psem na spacerze w lesie i chyba to świeże powietrze mnie tak zamuliło.

Do góry