reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Ja normalnie mam 90/50 [emoji39] dlatego muszę pić kawę na dzień dobry [emoji23] Ale głowa mnie nie boli [emoji848]
Wow! [emoji16] Hmm.. może to nie od ciśnienia, tylko po prostu taki dzień [emoji848] w każdym razie mam nadzieję, że jutro będzie lepiej [emoji3526]

@Olix95 tez takie mam,ale u mnie to norma... I faktycznie glowa mnie dzisiaj pobolewala juz od rana... W sumie przez ostatnie 2tyg boli mnie glowa praktycznie codziennie [emoji21]

@Olix95 tez takie mam,ale u mnie to norma... I faktycznie glowa mnie dzisiaj pobolewala juz od rana... W sumie przez ostatnie 2tyg boli mnie glowa praktycznie codziennie [emoji21]
Właśnie mnie też [emoji52] ale dzisiaj to już tak konkretnie, do tego te zawroty i to przez cały dzień, masakra [emoji53]

Ojc współczuje wam tych migren i boli.. ja od wczoraj jestem przytkana ale przed chwila ucho mi się odetkało - Jupiii! Ciekawe na jak długo :D

Ja też jestem niskociśnieniowcem. A jak mam 120/80 to boli mnie głowa ;) najlepiej jak mam w okolicy 100/60 wtedy czuję się idealnie :)
U nas dalej okres chorób, już mam dość, a na dodatek mam wrażenie, że uszy zaczynają mnie boleć :( :(

Ojc współczuje wam tych migren i boli.. ja od wczoraj jestem przytkana ale przed chwila ucho mi się odetkało - Jupiii! Ciekawe na jak długo :D
Oby na stałe [emoji3] ja to w ogóle dzisiaj jakaś "niewydarzona" jestem [emoji23] teraz znowu zaczęło coś mnie kłuć w dole brzucha, więc chyba powinnam iść spać, zanim coś jeszcze zacznie mi dolegać [emoji12]

Jeju a macie takie wzdęcia jak ja? No szok! Cały dzień się czuje dobrze, a wieczorem aż mi się płakać chce taki mam napompowany brzuch ;/

reklama
Do góry