reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Hej dziewczyny. Jestem, czytam. Nie mam siły się udzielać, najchętniej przespalabym cały dzień.
Mam już wyniki z toxo awidność i krzywej cukrowej. Przesłałam lekarzowi i jak uzna, że coś jest nie tak ma wieczorem dzwonić.

reklama
Jak będzie tak ciepło jak w tym roku to myślę że można od razu z dzieckiem wychodzić. Tzn wtedy jak się będziesz czuć na siłach bo też zależy od rodzaju porodu naszych sił i samopoczucia. Spokojnie, jak urodzisz to sama będziesz wiedzieć, jest coś takiego jak intuicja matki i każda mama po porodzie wie co dla dziecka najlepsze [emoji6]

Zmierzyłam przed chwilą ciśnienie i 113/85 [emoji47] pierwszy raz od kilku lat chyba mam takie niesie ciśnienie, dlatego tak mnie dzisiaj głowa boli, bo nie przyzwyczajona jestem :)

Jak będzie tak ciepło jak w tym roku to myślę że można od razu z dzieckiem wychodzić. Tzn wtedy jak się będziesz czuć na siłach bo też zależy od rodzaju porodu naszych sił i samopoczucia. Spokojnie, jak urodzisz to sama będziesz wiedzieć, jest coś takiego jak intuicja matki i każda mama po porodzie wie co dla dziecka najlepsze [emoji6]

Zmierzyłam przed chwilą ciśnienie i 113/85 [emoji47] pierwszy raz od kilku lat chyba mam takie niesie ciśnienie, dlatego tak mnie dzisiaj głowa boli, bo nie przyzwyczajona jestem :)
Ja dzisiaj miałam 97/54 a puls 79 i też cały dzień masakrycznie boli mnie głowa [emoji58]

Olagie w ciąży niskie ciśnienie jest normą, ja mam 100/60 Ale w szpitalu jak miałam 90/50 to mówili że to normalne

Ja mam całe życie takie ciśnienie. 100/60 to jest max zazwyczaj mam 95/50 :) podobno będę długo żyła.
Ja nie mam kiedy się udzielać, bo latam cały czas nie umiem usiedzieć w domu.

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta! [emoji8]

pumelova, ja w ciąży czy nie zawsze książkowe 120/80 dlatego trochę mnie takie niskie zszokowało;) i dlatego moje pytanie[emoji4]

Ja mam całe życie takie ciśnienie. 100/60 to jest max zazwyczaj mam 95/50 :) podobno będę długo żyła.
Ja nie mam kiedy się udzielać, bo latam cały czas nie umiem usiedzieć w domu.

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta! [emoji8]

No to wygląda na to, że niskie ciśnienie nie idzie w parze osłabieniem itd;)

reklama
Do góry