reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Każdy ma prawo do swojego zdania.
Właśnie otyłość często jest powodem nawet problemów z zajściem w ciąże a potem jej donoszenia. Mam znajoma która podchodziła do in vitro bo w ciąże nie mogła zajść a problemem była właśnie otyłość. A potem w ciąży laska na śniadanie 3 paki popite szejkiem no super takie coś uważam za niesmaczne

Gratuluje wlasnego zdania i krzywdzenia tym wielu z nas i wrzucania do jednego wora.

reklama
Dziewczyny moglybyscie zerknąć na moje badania? Tą toksoplazme i różyczkę?
Screenshot_2019-03-07-22-24-15-589_com.android.chrome.jpeg

Znam przykład że można przytyć i 35 kg. Czy ta osoba była zadowolona? Nie. Czy dobrze się czuła wazac tyle pod sam koniec ciąży? Nie. Ale złożyło się na to wiele czynników i niestety tak wyszło.
Może nie ważne czy chodzi o 20 czy 30 kg tylko o ton wypowiedzi. Nie znamy wszystkich okoliczności czemu ktoś przytyl tyle kilogramów a ktoś inny chudnie. Ja to zostawiam każdej z nas i jej lekarzowi. Na pewno każda z nas chce mieć zdrowie dziecko. Może więc zakończymy taką napięta atmosferę bo nikomu ona nie służy.

reklama
Ale atmosfera się zrobiła napięta... A ja dalej czekam haaaaaaa zaraz coś mnie trafi
Chyba bym sobie poszła do domu już...Ja wszystko rozumiem ale no jednak masz prawo być zmęczona o tej porze. Śmieszna sytuacja. Ale wiem że każda wizyta ważna i czeka się z utęsknieniem na nią więc trzymam kciuki żeby już szybko poszło.

Do góry