reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
No, pewnie, że nie [emoji6] Ja znowu mam tylko 160 cm wzrostu i bycie takim kurdupelkiem czasami jest trudne, hehe.

Ja mam 177 cm. Mąż 182 córka ma 9 lat 150 cm. Córka caly czas w górnej siatce centylowej. Mocno się wyróżnia wśród kolegów i koleżanek rozm buta 39. W maju komunia i jest problem z kupnem butów komunijnych.

Najpierw było to "zwalane" na młody wiek, później zaczęłam brać tabletki, więc wszystko było jak w zegarku, jak przestałam brać anty to znowu się rozregulowal więc myślałam, że to hormony wariują, gin mówił, że za 2- 3 miesiące wróci do normy. Nie zdążyło, bo zmarł mój Tata, mega stres, spadek wagi, więc okres zatrzymał się na pół roku, a teraz ciąża [emoji3] nie wiem czy coś z tego zrozumiałaś, bo trochę to pogmatwane, ale tak to mniej więcej wyglądało

Najpierw było to "zwalane" na młody wiek, później zaczęłam brać tabletki, więc wszystko było jak w zegarku, jak przestałam brać anty to znowu się rozregulowal więc myślałam, że to hormony wariują, gin mówił, że za 2- 3 miesiące wróci do normy. Nie zdążyło, bo zmarł mój Tata, mega stres, spadek wagi, więc okres zatrzymał się na pół roku, a teraz ciąża [emoji3] nie wiem czy coś z tego zrozumiałaś, bo trochę to pogmatwane, ale tak to mniej więcej wyglądało
Rozumiem rozumiem ! Myślałam, ze tylko ja jestem jakaś inna ☺️

reklama
Do góry