olagie
Fanka BB :)
Dziewczyny w ciąży możemy brać paracetamol ? Tak mnie głowa od 2 dni boli, że chyba umrę ;(
Paracetamol tak, ale z umiarem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny w ciąży możemy brać paracetamol ? Tak mnie głowa od 2 dni boli, że chyba umrę ;(
No, pewnie, że nie [emoji6] Ja znowu mam tylko 160 cm wzrostu i bycie takim kurdupelkiem czasami jest trudne, hehe.
U nas może być podobnie [emoji14]Ja mam 177 cm. Mąż 182 córka ma 9 lat 150 cm. Córka caly czas w górnej siatce centylowej. Mocno się wyróżnia wśród kolegów i koleżanek rozm buta 39. W maju komunia i jest problem z kupnem butów komunijnych.
Możemy sobie przybić piątkę, u mnie było podobnie niestety [emoji58]Mam na 27 września według usg, bo okres miałam strasznie nieregularny, czasami nie miałam nawet pół roku
Ela super![emoji173]
Cześć zuzia skąd jesteś?
Z Poznania, a ty ?
Ale miałaś jakieś problemy z tarczyca np, albo jakieś wytłumaczenie na to dlaczego tak miałaś? Bo ja niestety nie mam zielonego pojęcia, chyba taka moja naturaMożemy sobie przybić piątkę, u mnie było podobnie niestety [emoji58]
Hej.Chętnie do was dołączę. Mam na imię Zuzia i jestem w 11 tygodniu to moja pierwsza ciąża. Za tydzień mam prenatalne i sie strasznie denerwuje
Rozumiem rozumiem ! Myślałam, ze tylko ja jestem jakaś innaNajpierw było to "zwalane" na młody wiek, później zaczęłam brać tabletki, więc wszystko było jak w zegarku, jak przestałam brać anty to znowu się rozregulowal więc myślałam, że to hormony wariują, gin mówił, że za 2- 3 miesiące wróci do normy. Nie zdążyło, bo zmarł mój Tata, mega stres, spadek wagi, więc okres zatrzymał się na pół roku, a teraz ciąża [emoji3] nie wiem czy coś z tego zrozumiałaś, bo trochę to pogmatwane, ale tak to mniej więcej wyglądało