Haha [emoji3] mój gin się śmiał do narzeczonego jak byliśmy razem na wizycie, że takiemu to dobrze, okres co pół roku, teraz ciąża... [emoji23][emoji3]Rozumiem rozumiem ! Myślałam, ze tylko ja jestem jakaś inna [emoji3526]
reklama
Zuzanna1234
Fanka BB :)
Hahaha dokładnie I jak wycelowane, ze nam się udałoHaha [emoji3] mój gin się śmiał do narzeczonego jak byliśmy razem na wizycie, że takiemu to dobrze, okres co pół roku, teraz ciąża... [emoji23][emoji3]
Ann89
Myślimy nad takim imieniem dla córeczki [emoji6], dla synka póki co nic nie mamy [emoji23]Hej.Chętnie do was dołączę. Mam na imię Zuzia i jestem w 11 tygodniu to moja pierwsza ciąża. Za tydzień mam prenatalne i sie strasznie denerwuje
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
100% podstawy wyliczanej z ostatnich 12 miesięcyDziewczyny czy wiecie jak jest obliczana pensja za l4? Jeśli teraz jestem na zwolnieniu, potem pójdę na 2 tyg do pracy i od 27.03 już l4 będę ciągła.
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
A tak w ogóle to witam się Wami. Mało się udzielam bo mam spadek formy i nie chce zamulać. Miłego wieczoru :-)
reklama
czarnulka28
Hej dziewczyny mam pytanko używacie samoopalaczy i jakich? Kupiłam fajny drop od sun alkemie ale praktycznie nie opala. Produkt naturalny i chyba za słaby. Ogólnie mam ciemna karnację ale jakoś zbladłam przez te zyganie i męczący okres i chce coś kupić ale nie wiem czy wszystko wolno używać. Jak pokazałam ten mój lekarzowi to tez nosem kręcił tak samo na fajna wcierke do włosów ziołowa bo mam siano. Mój lekarza to taki sama natura a zdaje się młody fajny facet heheheh