reklama
marii19
Fanka BB :)
Można wędzonego na ciepłoTo może bardziej więzadła bolą a nie jajniki? Wiem o czym piszesz bo też tak od czasu do czasu mam, szczególnie jak leże i za szybko wstanę.
Dziewczyny łosoś wędzony, można czy nie w ciąży?
Klauduśka23
Ja już po wizycie z bobasem wszystko ok pięknie fikał na USG [emoji3] termin porodu przesunął się na 31.08 i na 90% będzie chłopak [emoji3][emoji3]
Dziewczyny, to prawda, ze testu nifty już w polsce nie wykonują i zamiast niego jest test sanco? Taka informacje dostałam od lekarza
Ja tez taka dostalam informacje w laboratorium w ktorym moja znajoma rok temu robila. Troche sie zdziwilam ale ja i tak u mojego lekarza wybralam Neobone.
Ania23081991
Ja też mam termin na 1 września juz i podobną wielkość maluszka bo 7.8 cm.@Koko88 tak koniec schizy o bezobjawowym poronieniu głupia byłam że serio to brałam pod uwagę niepotrzebnie sie stresowałam
Termin zostaje 1 września zgadza sie z Om także może pierwsza Wam przedstawię maluszka
jurkovska
Ratunku, migren trzyma 4 dzień z rzędu! Myslalam że to ze stresu przed usg ale nic nie przeszło co możemy brać na bóle głowy? Zawsze miałam 2 dni rytuał i przechodziła dlatego nawet nigdy prochów nie brałam bo nic nie działało ale teraz juz zaczynam wychodzić z siebie w przyszłym tyg postaram sie złapać wizytę u neurologa a dzisiaj idę na pobranie moze zajrzę do położnej i zapytam. Ale ogólnie co bierzecie w ciąży przeciwbólowego?
U
użytkownik188836
Gość
Katastrofa, widzę nie tylko ja. Sama zastanawiałam sie czy dzisiaj nie isc do lekarza bo u mnie juz ponad tydzień i wcale nie jest lepiej. Nic kompletnie mi nie dolega, wszystkie objawy przeszly tylko ta glowa mnie meczy. Cisnienie mierze codziennie i za kazdym razem jest super. Wczoraj na wieczór pozakrecalam wszystkie grzejniki, otworzylam okno. Mialam chlodno w nocy, ale przynajmiej bol glowy oslabl...Ratunku, migren trzyma 4 dzień z rzędu! Myslalam że to ze stresu przed usg ale nic nie przeszło co możemy brać na bóle głowy? Zawsze miałam 2 dni rytuał i przechodziła dlatego nawet nigdy prochów nie brałam bo nic nie działało ale teraz juz zaczynam wychodzić z siebie w przyszłym tyg postaram sie złapać wizytę u neurologa a dzisiaj idę na pobranie moze zajrzę do położnej i zapytam. Ale ogólnie co bierzecie w ciąży przeciwbólowego?
Madeline86
Aktywna w BB
apap możesz spokojnie wziąćRatunku, migren trzyma 4 dzień z rzędu! Myslalam że to ze stresu przed usg ale nic nie przeszło co możemy brać na bóle głowy? Zawsze miałam 2 dni rytuał i przechodziła dlatego nawet nigdy prochów nie brałam bo nic nie działało ale teraz juz zaczynam wychodzić z siebie w przyszłym tyg postaram sie złapać wizytę u neurologa a dzisiaj idę na pobranie moze zajrzę do położnej i zapytam. Ale ogólnie co bierzecie w ciąży przeciwbólowego?
reklama
marii19
Cieszę się że wczorajsze wizyty znowu udane i mam nadzieję że dzisiaj też Wam napisze o mojej udanej wizycie bo narazie się mega stresuje :/
W ogóle już mnie wkurza mój organizm, to samo co w poprzedniej ciąży się dzieje. Mierze cukier w domu juz i na czczo zawsze za wysoki a w dzień co bym nie zjadła to okej. Wczoraj mialam prawidłowy cukier po pączku i wielkiej slodkiej latte z bitą smietana i bezą. W poprzedniej ciąży też tak było że moglam jeść normalnie a na noc insulina, no porażka
W ogóle już mnie wkurza mój organizm, to samo co w poprzedniej ciąży się dzieje. Mierze cukier w domu juz i na czczo zawsze za wysoki a w dzień co bym nie zjadła to okej. Wczoraj mialam prawidłowy cukier po pączku i wielkiej slodkiej latte z bitą smietana i bezą. W poprzedniej ciąży też tak było że moglam jeść normalnie a na noc insulina, no porażka