reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Mnie coś tam zakłuje czasem ale bardziej przy bliźnie po cc niż jajnik.

Ja łososia nie jem wędzonego w ciąży.

reklama
Dziewczyny, to prawda, ze testu nifty już w polsce nie wykonują i zamiast niego jest test sanco? Taka informacje dostałam od lekarza

Ja tez taka dostalam informacje w laboratorium w ktorym moja znajoma rok temu robila. Troche sie zdziwilam ale ja i tak u mojego lekarza wybralam Neobone.

Ratunku, migren trzyma 4 dzień z rzędu! Myslalam że to ze stresu przed usg ale nic nie przeszło :( co możemy brać na bóle głowy? Zawsze miałam 2 dni rytuał i przechodziła dlatego nawet nigdy prochów nie brałam bo nic nie działało ale teraz juz zaczynam wychodzić z siebie :( w przyszłym tyg postaram sie złapać wizytę u neurologa a dzisiaj idę na pobranie moze zajrzę do położnej i zapytam. Ale ogólnie co bierzecie w ciąży przeciwbólowego?

Ratunku, migren trzyma 4 dzień z rzędu! Myslalam że to ze stresu przed usg ale nic nie przeszło :( co możemy brać na bóle głowy? Zawsze miałam 2 dni rytuał i przechodziła dlatego nawet nigdy prochów nie brałam bo nic nie działało ale teraz juz zaczynam wychodzić z siebie :( w przyszłym tyg postaram sie złapać wizytę u neurologa a dzisiaj idę na pobranie moze zajrzę do położnej i zapytam. Ale ogólnie co bierzecie w ciąży przeciwbólowego?
Katastrofa, widzę nie tylko ja. Sama zastanawiałam sie czy dzisiaj nie isc do lekarza bo u mnie juz ponad tydzień i wcale nie jest lepiej. Nic kompletnie mi nie dolega, wszystkie objawy przeszly tylko ta glowa mnie meczy. Cisnienie mierze codziennie i za kazdym razem jest super. Wczoraj na wieczór pozakrecalam wszystkie grzejniki, otworzylam okno. Mialam chlodno w nocy, ale przynajmiej bol glowy oslabl...

apap możesz spokojnie wziąć

reklama
Cieszę się że wczorajsze wizyty znowu udane i mam nadzieję że dzisiaj też Wam napisze o mojej udanej wizycie bo narazie się mega stresuje :/

W ogóle już mnie wkurza mój organizm, to samo co w poprzedniej ciąży się dzieje. Mierze cukier w domu juz i na czczo zawsze za wysoki a w dzień co bym nie zjadła to okej. Wczoraj mialam prawidłowy cukier po pączku i wielkiej slodkiej latte z bitą smietana i bezą. W poprzedniej ciąży też tak było że moglam jeść normalnie a na noc insulina, no porażka

Do góry