Indziorka
Fanka BB :)
Dziewczyny tak dla rozluźnienia tematu... robiłyście zwykły test ciążowy, czy jednak na racuchowy się skusiłyście??? xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od kilku dni rano czuje się trochę lepiej. Ale właśnie ok 14-15 czy zjem coś czy nie to mnie nachodzi a wieczory to masakra. Ja jjem jeden posiłek ok 14-15 i potem to zwymiotuje i ju nie jjem nie dam rady do wieczora leze ze slinotokiem i mdlosciami. Już nie daje rady jestem wykończonaCzy tylko ja tak mam że do 15 czuję się ok mogę jeść i pić a po 15 mdłości metaliczny posmak w ustach wstręt do jedzenia i picia wymioty i to się ma nazywać poranne mdłości ?? Chyba facet wymyślił tą nazwę bo ja to nazywam popołudniowe mdłości :*
O ja, ale gdzieś czytałam ze drugie zakażenie nie jest już groźne dla maluszka.
Boże kiedy to minie nam. Nie biorę czopków brałam raz czy dwa ale nie czułam poprawyZawsze jest groźne tak samo niestety. I nie ma reguły że jak się raz miało to drugi raz nie można, zawsze można.
A ty bierzesz te czopki na wymioty?
Ja wymiotuje zawsze właśnie wieczorem, rano nie mam nawet czym i tak od 15-16 zaczyna się dramat ale po 20 to już jazda bez trzymanki ale jakoś się trzymam.
Mój lekarz cieszy się jak ciężarna wymiotuje jak mu mówię o tym to widzę uśmiech. Prosił żeby jeszcze się przemęczyć. Mówił ze minie. Nie wiem dziecko rozwija się prawidłowo był bardzo duży aż się zdziwiłam bo ja głoduje a on rośnie. Nie wiem czekam i czekam i końca nie maCzarnulka to idź w końcu do lekarza po pomoc i wez jakieś leki
Kurcze to tak jak ja normalnie jakbym czytała o sobie jedne posiłek i koniec ślinotok mdłości wymioty i leże i nic nie mogę już zrobić bo nie mam siłJa od kilku dni rano czuje się trochę lepiej. Ale właśnie ok 14-15 czy zjem coś czy nie to mnie nachodzi a wieczory to masakra. Ja jjem jeden posiłek ok 14-15 i potem to zwymiotuje i ju nie jjem nie dam rady do wieczora leze ze slinotokiem i mdlosciami. Już nie daje rady jestem wykończona
To może bardziej więzadła bolą a nie jajniki? Wiem o czym piszesz bo też tak od czasu do czasu mam, szczególnie jak leże i za szybko wstanę.Boże nie zazdroszczę Wam tych męczarni.. ja jestem za to mega głodna cały czas. Ciagle bym jadła. Nie mam żadnych objawów ciąży poza bólem piersi i podbrzusza..
Bolą was jeszcze jajniki? Mnie strasznie jak wstaje;/ aż się zwijam w pół..