reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

To ja mam lepszy hit z toxo. Mam oba Ig na bardzo niskim poziomie. Od dziecka z kotami, w domu zawsze koty, teraz koty, ja PRACUJE z ogromna iloscia roznych kotow, do tego karmie swoje psy surowym mięsem. Byłam PEWNA , że wyjdzie mi chociaż przechorowanie .. a tu nic. Jak widać nie jest łatwo się zarazić.

reklama
To ja mam lepszy hit z toxo. Mam oba Ig na bardzo niskim poziomie. Od dziecka z kotami, w domu zawsze koty, teraz koty, ja PRACUJE z ogromna iloscia roznych kotow, do tego karmie swoje psy surowym mięsem. Byłam PEWNA , że wyjdzie mi chociaż przechorowanie .. a tu nic. Jak widać nie jest łatwo się zarazić.
A może na niskim poziomie to ze przeszłaś bo u mnie to w obu klasach po 0

Dziewczyny, od tygodnia pęka mi głowa, tak co wieczór... czy ja moge jakies tabletki przeciwbolowe? Zastanawiam sie czy nie isc do lekarza bo dlugo tak nie pociagne :(
Mam identycznie w ostatnich dniach.. Ból zaczyna sie wieczorem, z bólem zasypiam i z bólem sie budzę... Chyba, że pośpię do 9-10ej to jest ok...
Ogólnie ból znośny, wczoraj tylko taki mocniejszy w skroniach.
Ciśnienie ok... Bez zmian.

Klaudia a masz możliwość zmierzyć ciśnienie? Może id tego boli cię głowa. Przeciwbólowo to tylko paracetamol można.

Dokładnie i nie przesadzać z ilością.
Mnie też strasznie boli- próbuj chłodne okłady na czoło, amol też pomaga - trochę na skronia i wmasować.
W ciąży niestety bóle głowy, to częsta dolegliwość :(

Mitsukurina bo dbasz odpowiednio o higienę rąk, to nie tak łatwo się zarazić [emoji4]

Klaudia chyba apap możemy, nie?
Pij dużo wody

@Klaudia278 W ciąży kiedyś też przy okropnym bólu głowy, teściowa poleciła mi sok pomarańczowy - wypiłam i przeszło - podobno to mógł być brak potasu.
A kiedyś jak byłam młoda [emoji14] też często bolała mnie głowa niby bez powodu. Przestało jak zaczęłam więcej pić wody w ciągu dnia.

Dziewczyny współczuję przejść z toxo. Tak naprawdę nie mialam z tym nic do czynienia. Nie wiedziałam nawet, że to takie świństwo.
@dory, wiem że łatwo się mówi ale posłuchaj dziewczyn które przez to przechodziły. Teraz są takie lekarstwa, że cię wyciąganą z tego. Zresztą mi się wydaje że może coś w tym laboratorium pokrecili... A jutro wyjdą ci dobre wyniki. Trzymam kciuki [emoji8]
Dziewczyny, od tygodnia pęka mi głowa, tak co wieczór... czy ja moge jakies tabletki przeciwbolowe? Zastanawiam sie czy nie isc do lekarza bo dlugo tak nie pociagne :(

Dory nie wiem czy można generalizowac ale też mam luxmed i robiłam tam kiedyś badania i kurcze zawsze coś nie tak. Raz mi wyszło że mam wzw b A byłam szczepiona;/ więc teraz już robię w innym lab, sama.

reklama
Czy tylko ja tak mam że do 15 czuję się ok mogę jeść i pić a po 15 mdłości metaliczny posmak w ustach wstręt do jedzenia i picia wymioty i to się ma nazywać poranne mdłości ?? Chyba facet wymyślił tą nazwę bo ja to nazywam popołudniowe mdłości :*

Do góry