reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Czyli nie tylko ja umieram na ból głowy :( ja biore paracetamol, to jest to samo co apap a nie płacisz za markę :) wiec w aptece proście po prostu paracetamol.
Mnie to na oko poszło, tak mi pulsuje okropnie.

U nas weekend urodziny teściowej.

Jak oko skacze możesz mieć niedobór magnezu. Polecam coś łyknąć :) też tak czasem mam, sumplementuje wtedy przez jakiś czas magnez i jest ok.

reklama
Jak oko skacze możesz mieć niedobór magnezu. Polecam coś łyknąć :) też tak czasem mam, sumplementuje wtedy przez jakiś czas magnez i jest ok.

Mi nie oko skacze a ból glowy zszedł na oko ;( magnez biorę cały czas. Mam taki mocny pulsujacy ból głowy bo mam wysokie ciśnienie.

@Mamadwojki27 ja mam to samo do 15 jest normalnie, a potem masakra :( głowa boli, wszystko śmierdzi, jak jem to ok, ale potem posmak w ustach i niedobrze jak za dużo się wysilę... rzygania na szczęście nie ma, ale tylko leżeć wtedy ;( A teraz ciśnienie ma się zmieniać to w ogóle koszmar będzie.

Ja dwa dni temu zaliczylam bol glowy taki mogrenowy nic nie wzielam to na drugi dzien rano dalej bolalo ale potem przeszlo . Ja juz widze zmiane po tym 12 tyg. i lepiej sie czuje. Wczoraj w ogole mialam jakis zryw i umowilam fachowca do malowania pokoikow dzieciecych, zamowilam rolety tam gdzie brakuje i ogladalam tapety. Aha i zamowilam pierwszy zestaw w internecie takie przeslodkie kocyki Minky w kwiaty i oczywiscie z rozowym. Cudo

@molly38 to ja ostatnio jechałam oglądać wózki bo tatuś mnie przycisnal, ze on juz chce zobaczyć jakie są [emoji23][emoji23][emoji23]
Zdecydowanie mial więcej radości jak ja, byliśmy w 2 większych sklepach i wnioski mam takie, ze jak doradzać to tylko mężczyzna! Wszystko nam pokazywal i opowiadał, w drugim sklepie dziewczyna która kręciła nosem.. Pokazywala wózek i jego najwiekszy atut byl taki, że jej sie podoba, podpytywala na kiedy termin i żałosne uwagi ze z ta torebeczka którą noszę będę mogła sie pożegnać .. A jak sie oddaliśmy (pewnie myślała, ze juz nas nie ma) to slyszalam komentarz coś ze termin na wrzesień i śmiech... Szkoda gadać [emoji51]

Teraz czarne wózki ze złotymi dodatkami to jest totalny hit. Firmy niezłą kasę na tym zrobią [emoji23] moja współpracownica się śmieje, że te wózki są instagramABLE haha
Ja na 100% chce bebetto, ale jeszcze nie wiem który model i na bank 2 w 1 bo fotelik dostane od przyjaciółki

No ja mam w piwnicy bebetto torino :p no i w sumie nie potrzebuję nowego ale ten czarny mnie woła :D
No i na Insta fota jak znalazł :D

Oglądaliśmy właśnie Bebetto... Tito, tez bardzo fajny.. Glownie chodzi nam żeby był "miękki" i mial pompowane koła. Jeszcze do końca nie jestem usatysfakcjonowana bo nie widzialam jeszcze Adamex'a.. Sport.. I teraz przez neta znalazłam Adamex Luciano... Pomimo wszystko muszę na żywo ocenić.

reklama
Mi też się czarne podobają, na jesień fajne. Mężu powiedział stanowcze nie na wiklinową gondolę ;( Ale potem znalazł taki z diamentową gondolą piękny :D tylko nie wiem jaka duża ta gondola, a nie pamiętam jak się nazywał :/ Ostatnio widziałam w mieście gościa z takim wózkiem, mogłam zapytać, ale gadał przez tel :p

Do góry