to nie jest w ogóle zabawnePociesze Cię, że w poprzedniej ciąży wymiotowałam jeszcze 2 dni przed porodem [emoji16]
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to nie jest w ogóle zabawnePociesze Cię, że w poprzedniej ciąży wymiotowałam jeszcze 2 dni przed porodem [emoji16]
Wiem, niestety znam ten ból. Mnie trzymało cały dzień aż usnęłam. Był nawet płacz z bezradności, ale trzeba było to jakoś przetrwać... Mam nadzieję, że Tobie szybciej odpuści i będziesz mogła się cieszyć z jedzenia.to nie jest abstrakcje zabawnechyba sie poplacze
mam tez poranne mdłości od godz. 14-15, ale mnie puszcza dopiero ok północy. Ma ka bra
Też byłam na NFZ z programu dla woj śląskiego i powiem ci że jestem naprawdę pod wrażeniem. 6lat temu byłam że skierowania mojego lekarza, też bardzo dokładne badanie ale faktycznie zdjęć nie dostaliśmy wtedy.
Też po pobycie w szpitalu ważyłam mniej ale spoko, w tydzień już nadrobilam hehe.Mój brzuszek ciążowy po pobycie w szpitalu gdzieś zniknął, ważę teraz nieco mniej niż przed ciążą, mimo że nie mam mdłości i ani problemów z apetytem.
Ze środków unijnychZnajoma już tam była na tych bezpłatnych i była zadowolona. Traktują tak jak tych prywatnych. To nie nfz, tylko dofinansowanie z czegoś tam![]()
Ja też mam mdłości ale tylko jak jestem głodna, więc jem co 2-3h[emoji849] masakra
JaJa kujawsko- pomorskie .. zazdroszczę .. mi nawet go nie pokazał na monitorze bo miał zwrócony w swoją stronę .. powiedział tylko „wszystkie parametry są jak najbardziej w porządku” .. wszystko czytałam sobie sama jak dali mi dokumenty ..
Jest tutaj jakaś mamusia z kujawsko-pomorskiego województwa?![]()